TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Följarna hyllar Erikas sång – efter Gunilla Perssons nya video

02 dec, 2019 
Följarna hyllar Erikas sång – efter Gunilla Perssons nya video
Gunilla Persson har delat en ny video på när 17-åriga dottern Erika Persson sjunger.
I inlägget på Instagram hyllas hon av både sin mamma och hennes följare.
”Hon är ju så proffsig”, skriver en.
Annons
Så mycket pengar tjänar Maria Montazami – ”Jag är en affärskvinna”Brand logo
Så mycket pengar tjänar Maria Montazami – ”Jag är en affärskvinna”

Gunilla Persson, 60, och dottern Erika Persson, 17, har tittarna kunnat följa i Svenska Hollywoodfruar i flera säsonger. Och under årens gång har tittarna kunnat följa Erika och hennes talanger, något som Gunilla är mån om att slipa på. I många år har Erika bland annat tagit sånglektioner.

På Instagram har Gunilla Persson delat med sig av en video på Erika Persson där hon sjunger för alla fruarna i Svenska Hollywoodfruar, under det sista avsnittet för säsongen.

Här är mitt ljus som sjunger sin egen sång ” Waiting for you”. Hennes gitarrlärare Mike Randle säger att hon har begåvning för att skriva musik”, skriver hon i inlägget, hon fortsätter:

Att hon sjunger som en näktergal visste jag redan då hon var mycket liten. Hon har blivit tillfrågad flera gånger att vara med i både Talang och Idol. Men Erika känner sig inte färdig, har så höga krav på sig själv, jag får alltid tacka nej.

Bland kommentarerna är det många som hyllar Erika Persson för hennes sångröst.

Annons

Så vacker röst, hon är ju så proffsig”, skriver en.

Otroligt begåvad sångerska till dotter du har, Du ska vara oerhört stolt!” skriver en annan.

Wow, vilken röst. Vilken stjärna”, skriver ännu en.

Erika Perssons egna beslut om sången

Det är inte första gången som tittarna och följarna får höra Erika sjunga – och inte heller första gången de jublar över hennes prestation. För snart ett år sedan delade Gunilla med sig av en video på dottern där hon sjunger om julen.

Trots att hon var förkyld uppfyllde hon sitt löfte till mig och gav mig den bästa julklappen”, skrev Gunilla i inlägget som hon delade video i.

För Hänt har Gunilla tidigare berättat om de erbjudanden som Erika Persson fått.

– Men vi har tackat nej till det för hon känner att hon måste vara mer redo. Hon vill gå långt och förhoppningsvis vinna och nu känner hon att hon inte är redo för det, berättade Gunilla för Hänt.

Men de var då inte helt eniga om beslutet. Gunilla tyckte att hon skulle tacka ja, men Erika själv vill jobba mer på rösten och bygga upp självförtroendet innan hon medverkar i något program eller satsar på karriären.

FOTO: TT

Annons