Artikeln innehåller reklamlänkar

Följarna häpnar över Pernillas oväntade ord till Benjamin

Följarna häpnar efter Pernilla Wahlgrens oväntade ord till Benjamin Ingrosso.

Familjen Wahlgren är väldigt aktiva i sociala medier och kommenterar varandras inlägg titt som tätt. Nu har Pernilla Wahlgrens kommentar på sonen Benjamin Ingrossos Instagram fått följarna att tappa hakan.

Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea Widmark
Slå på ljud

Familjen Wahlgren är minst sagt en familj som står varandra nära och det är nog få som har missat den sammanhållning som familjen har. Ofta syns familjemedlemmarna på varandras sociala medier när de umgås och äter middagar ihop.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Nyligen gick dock Pernilla Wahlgren, 51, ut med att hon och sonen Benjamin Ingrosso, 21, syns alltmer sällan. Detta till följd av hans spirande karriär och att hon själv har fullt upp med jobb.

– Det är knappt att vi ses alltså. Men när vi är lediga så försöker vi äta middag tillsammans. Det är vår grej vi gör med familjen och det försöker vi hålla fast vid. Men det är väl ungefär då jag träffar honom, sa Pernilla Wahlgren till Hänt i juli.

Under sommaren har mor och son däremot synts mer frekvent. Bland annat reste de nyligen till Spanien tillsammans.

Pernilla Wahlgrens stöd till sonen

Pernilla Wahlgren har tidigare berättat för Hänt att hon stöttar Benjamin i sin karriär inom musikbranschen.

– Han lever verkligen sin dröm nu, sa Pernilla och fortsatte:

– Han älskar att jobba, han bor i studion och han gör det för att han vill. Han jobbar ju med musiken och han fokuserar på det.

Även på sociala medier syns mamma Pernillas support. Bland annat delade hon stolt med sig på Instagram att Benjamin medverkade under måndagens Lotta på Liseberg på TV4.

”Äntligen är jag hemma & kan se programmet live på TV’n! Har lyckats missa Benjamins minst sagt hektiska TV-sommar annars, med Allsång på Skansen, Allsang på Grensen, Sommarkrysset & Victoriadagen. (Tack & lov att man kan streama allt nu för tiden!)”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Pernillas otippade svar till Benjamin

Pernilla uppmärksammade även sina följare om att sonen är nominerad till Rockbjörnen och uppmanade dem att rösta. Och detsamma har även Benjamin Ingrosso gjort på sitt eget Instagram-konto. I ett inlägg vädjar han sina följare om att rösta på honom – och mamma Pernillas svar får flera av hans följare att häpna.

”Lovar bror!”, skriver Pernilla Wahlgren följt av en emoji som pussas och en skrattande emoji.

Följarna reagerar på Pernillas ord genom att svara på hennes kommentar.

”Oj har Pernilla blivit orten”, skriver en.

”Pernilla har blivit orten hahah”, instämmer en annan.

”Tung”, konstaterar en tredje.

Benjamin Ingrosso har även han reagerat på sin mamma ord och verkar finna dem väldigt roande då han svarat med ett gapskratt:

”Hahahaha”, skriver han som svar.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Carolina Byrmo

SENASTE NYTT!