LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Följarna häpnar över Oliver Ingrossos glädjebesked – efter kampen

01 feb, 2021 
Oliver Ingrosso.
Efter en tuff period jobbmässigt kommer nu Oliver Ingrosso med ett glädjande besked.
Han ska nämligen släppa ny musik.
”Nytt släpp”, skriver han på Instagram.
Annons
Därför syns inte Oliver Ingrosso i Wahlgrens världBrand logo
Därför syns inte Oliver Ingrosso i Wahlgrens värld

Familjen Wahlgren är verkligen en underhållningsfamilj och flera medlemmar delar ofta och flitigt med sig av sina liv i tv-program och på sina sociala medier. I programmet Wahlgrens värld får tv-tittarna ett riktigt djupdyk in i artisten Pernilla Wahlgrens, 53, och tv-profilen, influencern och entreprenören Bianca Ingrossos, 26, liv. De visar upp allt från skratt, gråt, högt och lågt när kameran fångar vad som sker i deras liv.

Benjamin Ingrosso har också valt ett liv i rampljuset och nu senast har tittarna kunnat se honom i Så mycket bättre där han har tolkat andra artisters låtar. Han har också vunnit Melodifestivalen och släppt flera hyllade singlar. I höstas valde han att avslöja han också att han fått ett helt eget mat-program.

Pernilla Wahlgrens ord om sonens motgång

Men förutom de tre kända ansiktena så har också Pernilla Wahlgrens bröder Linus Wahlgren och Niclas Wahlgren har också valt ett liv i offentligheten. Likaså föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren som är ett välkänt skådespelarpar.

Annons

Precis som många andra som jobbar inom underhållningsbranschen så har familjen Wahlgren drabbats av pandemin på ett eller annat sätt.

Pernilla Wahlgren har i ett tidigare poddcastavsnitt av Wahlgren och Wistam berättat att sonen Oliver Ingrosso som vanligtvis jobbar som dj, men som har försvunnit från dj-scenen nu under pandemin, har haft motgångar.

– Jag är så trött på de här bidragen som inte kommer till folk som verkligen behöver det. Oliver som jobbar som dj, han har fått avslag på alla sina ansökningar, sa Pernilla Wahlgren då och fortsatte:

– Och jag hörde nu att börjar de ge ut bidrag till alla stora produktionsbolag eftersom artistbranschen, den verksamheten ligger nere med 98 procent. Och nu börjar de får bidrag och du vet det är så långt ifrån vad de har gått back så att ja, tråkigt.

Oliver Ingrossos besked efter tuffa tiden

Men trots de motgångar och det ekonomiska bakslaget som drabbat Oliver Ingrosso under pandemin kommer han nu med glädjande besked!

På Instagram avslöjar han nu att han har nya spännande projekt på gång – han ska nämligen släppa ny musik.

Nytt släpp på fredag den femte februari”, skriver han.

”Grymma du!!!! Läääängtar”, skriver mamma Pernilla Wahlgren.

”ÄNTLIGEN”, skriver en annan.

”Är det sant?!!!!”, undrar en tredje.

FOTO: Instagram/Charles Hammarsten/TT

Annons