Artikeln innehåller reklamlänkar

Följarna häpnar över Nicole Nordins bild med sonen: ”Lill-Foppa”

Nicole Nordins nya bild med sonen Lennox får följarna att häpna. De tycker han är väldigt lik pappa Peter ”Foppa” Forsberg.

Detaljen i Nicole Nordins nya bild med sonen Lennox har fått följarna att haja till. Detta för att de menar att 7-åringen blivit väldigt lik pappa Peter ”Foppa” Forsberg.
Nicole Nordin om överenskommelsen i relationen med Peter Forsberg
Slå på ljud

Peter ”Foppa” Forsberg, 45, och fästmön Nicole Nordin, 30, har varit ett par sedan 2010 då de träffades under en middag och föll handlöst för varandra. Deras kärlek för varandra växte snabbt och efter bara några månader friade Peter till Nicole i hennes favoritstad Paris.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Sedan förlovningen har parets relation gått från klarhet till klarhet. Bland annat har de hunnit skaffa tre barn inom loppet av fem år. Tillsammans har de nu barnen Lennox, 7, Lily, 5, och Diego, 3.

Nicoles familjekrav på Foppa

Att skaffa barn var något som Peter Forsberg tog upp tidigt i förhållandet. Redan innan paret gått från att dejta till att vara tillsammans tog han upp frågan om barn. Nicole var då 21 år gammal.

– Jag var ju ganska gammal och ville inte vänta i 100 år, så tyckte jag att det passade bra, sa Peter i TV4:s Tillsammans med Strömstedt förra året.

I samma program berättade Nicole Nordin att hon inte hade tänkt på barn tidigare, men att hon inte var främmande från att bilda familj och göra karriär samtidigt. Hon hade dock ett krav – innan barn ville hon ta examen från Handelshögskolan där hon läste en kandidatexamen.

– Jag sa det, jag ville bara göra klart skolan, det var det enda. Nu hade jag kommit in på Handels, jag ville inte ha barn under tiden. Det var det enda för jag kände att då kommer jag säkert aldrig komma tillbaka och sätta mig igen. Så det blev jättebra tajmning, jag tog examen 2012 och fem dagar senare faktiskt så fick vi Lennox, sa hon i Tillsammans med Strömstedt.

Följarnas ord om Lennox: ”Så otroligt lik”

Det har nu gått sju år sedan parets första barn föddes – och sonen Lennox har gått i pappa Peters fotspår. Har har nämligen börjat spela hockey. Nyligen var Peter och sonen på hockeyläger i Ramsele utanför Sollefteå, vilket Expressen rapporterade om. För tidningen berättade Peter Forsberg att hans prio i sin hockeyuppfostran är att sonen ska känna glädje och kravlöshet när han spelar.

Och det är inte bara inom sporten som Lennox är lik sin far, åtminstone om man läser kommentarerna till Nicole Nordins senaste Instagram-bild med sonen. På bilden sitter Nicole och poserar ihop med 7-årige sonen, som enligt följarna har blivit väldigt lik sin far.

”Fina ni är och så otroligt lik sin pappa”, skriver en följare.

”Lill-Foppa!”, konstaterar en annan.

FOTO: TT/Patrik Österberg, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN