Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarna häpnar över Måns Zelmerlöws son: "Mini-Måns"

31 maj, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Ciara Janson har publicerat en ny bild på hennes och Måns Zelmerlöws son och nu sötchockas följarna.
För fem dagar sedan blev Måns Zelmerlöw pappa för första gången när flickvännen Ciara Janson födde en son. Nu visar hon upp den nyfödde på sin Instagram och följarnas reaktioner låter sig inte väntas.
Annons

“Grattis på födelsedagen till vår perfekta lilla svenska varelse” skrev Måns Zelmerlöws flickvän Ciara Janson på sin Instagram den 25 maj och lade ut en bild från förlossningssalen. Sonen föddes med planerat kejsarsnitt och på bilden syns Måns Zelmerlöw med ett stort leende på läpparna och med operationskläder på. Även han uppdaterade under den stora dagen:

“Välkommen till världen du perfekta lilla superhjälte. Eurovision 2038 – här kommer vi!” skriver han med glimten i ögat.

Sedan dess har inte bebisbilderna låtit sig vänta. Både Ciara Janson och Måns Zelmerlöw har lagt ut flera foton, men det är framförallt en bild som väcker extra mycket uppmärksamhet, den Ciara lade ut igår.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Sveriges nästa Top model, uppenbarligen” skriver hon och visar upp den sovande pojken, som i skrivande stund inte har något namn.

Annons

Reaktionerna låter inte sig vänta.

“Åh sååå söt han är. Det gjorde ni bra” skriver en och en annan uppmärksammar likheten mellan barnet och pappan:

“Så lik Måns, eller hur?” och får medhåll av andra:

“Måns junior”

“Söt liten bebis. Mini-Måns”.

Se senaste bilden på “Mini-Måns” här:

FOTO: IBL, Instagram

Annons