LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarna häpnar över Emma Igelströms bild – orden om förvandlingen

08 jun, 2020 
Följarna tappar hakan av Emma Igelströms nya bild – egna orden om förvandlingen
Dplays Den stora hälsoresan har fått motta en hel del kritik.
En person som inte håller med är simmerskan Emma Igelström som nu slår tillbaka med egna ord.
Här visar hon upp sin egna förvandling.
Annons
Här är alla deltagare i hälsoprogrammet 16 Weeks of Hell 2020Brand logo
Här är alla deltagare i hälsoprogrammet 16 Weeks of Hell 2020

I Dplays nya storsatsning Den stora hälsoresan får tittarna möjlighet att följa flera kändisars tränings- och kostresa. De kändisar som deltar i första säsongen är Agneta Sjödin, 52, Martina Haag, 55, Anders Öfvergård, 52, Måns Möller, 45, Özz Nujen, 44, och Martin Melin, 53.

Utmaningen de antagit är träningsformen 16 Weeks of Hell, ett koncept som fått motta stark kritik.

I och med programmet har personerna ändrat om hela sin livsstil, i hopp om att gå mot en bättre hälsa.

Men en person som inte stöttat programmet eller träningsformen är komikern Johan Rheborg som för några dagar sedan gick ut med ett starkt inlägg på Instagram där han berättade avskyn han kände för innehållet tv-programmet. Detta inlägg fick Johan mycket hyllningar för, då han belyste problemet angående just ätstörningar.

Emma Igelström slår tillbaka

Det är många som tycker till om programmet och träningsformen. En ytterligare person som uttalar sig om 16 weeks of hell är svenska simmerskan Emma Igelström. På Instagram skriver hon ett långt inlägg där hon ifrågasätter de som lämnat sina åsikter om programmet och träningsformen utan att ha erfarenhet av det.

Emma Igelström
FOTO: Janne Danielsson/TT

”Herregud vilket åsiktsmaskineri det varit sista veckan om 16 weeks of hell. Dessutom av människor som inte varit med, vet hela sanningen eller ens har all fakta”, skriver Emma Igelström på Instagram och fortsätter:

Annons

”Man har sett tv-programmet Den Stora Hälsoresan och ut efter det gjort sina tolkningar”.

Emma håller med om att titel inte riktigt passar för programmet, men vill samtidigt påminna om att när en produktion gör tv så klipps en hel del material bort och endast utvalda delar visas.

”Dessutom har jag hört personliga påhopp och direkta osanningar”, tillägger hon.

Emmas förvandling – efter 16 weeks of hell

Men något som tv-tittarna inte hade någon aning om tidigare är att Emma Igelström själv varit en utmanare av träningsprogrammet 16 weeks of hell.

”Jag är i alla fall klar med mina sexton veckor sedan drygt en vecka tillbaka och är så sjukt stolt att jag tagit mig igenom det. Jag har lärt mig så sjukt mycket om mig själv under den här tiden. Vad som funkar och vad som inte funkar”, avslöjar Emma och fortsätter:

”Jag tar russinen ur kakan, går vidare med dem och kommer fortsätta min väg. Min allra största vinst är att jag gått från att hata gymmet till att jag ÄLSKAR styrketräning nu”.

FOTO: TT, Instagram

Annons