Följarna häpnar efter Penny Parneviks nya bild på sonen

Penny Parneviks bild på sonen och Douglas

Penny Parnevik delar öppet med sig av livet som nybliven mamma på Instagram.
En ny bild på fästmannen Douglas Murray och sonen Atticus får nu följarna att häpna över likheten mellan dem.
”Pappa upp i dagen”, skriver en.

I mitten av augusti i år blev tv-profilen Penny Parnevik, 22, och fästmannen Douglas Murray, 39, föräldrar för första gången när sonen Atticus kom till världen. Penny, som blev ett välkänt ansikte för många när hennes familjs realityserie Parneviks hade premiär på TV3 under 2015, avslöjade sin relation med Douglas under hösten 2017. Paret flyttade snabbt ihop och i februari i år förlovade de sig. Och bara veckor efter förlovningen kom nästa glädjebesked – de väntade barn!

Nu är sonen Atticus här och både på Penny Parneviks Instagram och Youtube har fansen kunnat följa hennes liv som nybliven mamma. Penny har varit ärlig om att livet som mamma inte alltid är en dans på rosor och har hyllats av följarna för sin öppenhet.

”Att vara mamma kan vara det mest tuffa men även det finaste jobbet på jorden. Jag försöker mitt bästa för att var en bra mamma, fästmö, syster, dotter och vän – men ibland känner jag av stressen som byggts upp och jag börjar gråta som en liten flicka”, skrev Penny på Instagram tidigare i höstas till en bild på sig och Atticus och fortsatte:

”Så om du ser mina roliga bilder här med Atticus, snälla kom ihåg att detta är från dagar där jag har känt mig utslagen redan vid klockan 9 på morgonen”. 

Reaktionen efter nya bilden på Douglas och Atticus

Nu har Penny återigen delat med sig av en bild från bebisbubblan. På bilden sitter fästmannen Douglas Murray i sängen med sonen Atticus i famnen.

”Morgnar med mina pojkar”, skriver Penny till bilden som fått över 25 tusen gillamarkeringar och en mängd kommentarer.

Och i kommentarsfältet är följarna inte sena med att uttrycka likheten de ser mellan far och son.

”Så lik pappa”, skriver en följare.

”Pappa upp i dagen”, skriver en annan.

”De är sååå lika varandra”, skriver en tredje.

”Så söta och så lika, underbar bild, det är kärlek”, sammanfattar en fjärde.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Senaste nytt