TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Följarna häpnar efter orden om uppbrottet – kändisparet går skiljer sig efter 12 år

26 feb, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Efter 12 år tillsammans går radioprofilen Ola Lustig och hustrun Linda skilda vägar. På Instagram berättar Ola om deras beslut och hyllar deras gemensamma relation. "Mitt livs kärlekshistoria", skriver Ola Lustig.
Annons

Radioprofilen Ola Lustig, 39, och hustrun Linda Lustig, 36, går skilda vägar. Paret har gemensamt beslutat att skilja sig.

På Instagram berättar Ola Lustig om uppbrottet. Han hyllar också både sin hustru och deras gemensamma relation som han kallar för “mitt livs kärlekshistoria”.

“Det har varit mitt livs kärlekshistoria men även fantastiska historier har en början och ett slut. Ett fantastiskt äventyr med dig vid min sida min älskade Linda. Just nu känns det som om allt faller isär men kanske faller det också på plats?
Blir glad när jag märker att vi inte förändrade varandra. Jag är fortfarande den oroliga. Du är fortfarande alltid sen. Jag är slösa, du är spara. För vi älskade varann precis som vi var och det var helt underbart!”, skriver Ola på Instagram.

Redan för två år sedan berättade Ola Lustig att paret hade problem.

– Vi fick barn för tre år sedan, det har varit helt fantastiskt och skitjobbigt. Som det är för alla. Vi ligger aldrig med varandra längre, vi gör verkligen inte det. Vi säger hela tiden att vi ska göra det och att vi ska ta tag i det, sa han då i “Parpodden“.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ola och Linda har sonen Bosse, 5, tillsammans.

“Jag har alltid velat uppleva en riktigt stor kärlekshistoria och det fick jag med dig. Tack för det och tack för allt Linda å tack för Bosse det gjorde vi riktigt bra!”, skriver Ola Lustig på Instagram och avslutar med:

Vi ses på TINDER! Närå! eller?

Ola Lustigs följare skickar mängder av hjärtan och uppmuntrande tillrop.

Så fint och sorgligt skrivet“, skriver en följare.

“Beklagar, men så fint skrivet! Ni verkar ha en härlig relation till varandra, med många fina minnen att bära med er i hjärtat”, skriver en annan.

“Vackert skrivet. Tänk om fler som gick skilda vägar ändå kunde göra det på detta sätt“, skriver en tredje.

FOTO: Instagram, IBL

Annons