Artikeln innehåller reklamlänkar

Följarna häpnar efter Amanda Knibergs förvandling: ”Wow”

Amanda Knibergs förändring

Ex on the beach-profilen Amanda Knibergs följare är vana vid att se henne i sitt långa, blonda svall. Men en ny bild på Amandas Instagram-konto skvallrar om att hon har genomgått en drastisk förändring.

Den före detta Ex on the beach-deltagaren Amanda Kniberg, 23, checkade in för andra gången 2018 i programmet då hon kom in som ex till Oliver Sallman. Efter programmet har Amanda satsat allt mer på sitt Instagram-konto och den senaste bilden får följarna att reagera lite extra.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Även hon själv verkar inte riktigt känna igen sig när hon tittar i spegeln, då hon färgat hela håret rosa. På bilden poserar hon i långt, uppsläppt och rosa hår med lugg och texten lyder:

”Vem är detta?”, skriver Amanda Kniberg på Instagram.

Följarna tappade hakan

Efter att Amanda Kniberg la upp den nya bilden på Instagram började kommentarsfältet fyllas av hyllningar och positiva kommentarer från följarna.

”WOW vad jävulskt cool look på dig gumman!!!”, skrev en följare.

Medan två andra, av hennes drygt 78 tusen följare, följde upp med:

”Jag ääääälskar det! Så snyggt på dig”.

”Näe sååå snygg Amanda!! Du passar ju i de haha”.

Amanda Knibergs kärlek till Joel Åkesson

Amanda Kniberg har varit med i Ex on the beach två gånger och senast kom hon in som ex men lämnade i stället med kärleken Joel Åkesson. Hon har tidigare berättat för Hänt om hur hennes känslor för Joel växte fort och att allting bara rullade på.

– Jag kom fram till att jag på riktigt tyckte om Joel rätt snabbt, vi klickade bra, bättre än vad jag gjort med någon tidigare. Efter redan några dagar förstod jag att jag skulle bli kär i honom om vi fortsatte träffas som vi gjorde i huset, berättade Amanda.

Paret bor numera tillsammans i Skånetrakterna.

– Vi träffades direkt vi båda hade kommit hem från programmet och har gjort de sen vi kom hem. Idag är vi sambos och jag har aldrig varit så kär som jag är i honom, säger Amanda Kniberg.

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!