LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarna häpnar efter Eric Hagbergs förvandling: ”Äntligen”

18 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Eric Snygg-Eric Hagberg har rakat bort skägget under utlandsresan i Indonesien.
Eric ”Snygg-Eric” Hagberg har blivit ett känt ansikte i Sverige efter att ha medverkat i tre säsonger av Paradise hotel och en säsong av Ex on the beach. Under en utlandsresa i Indonesien har Eric ändrat sitt utseende och vi är inte alls vana vid att se honom så här.
Annons
Eric Hagbergs stora förvandling efter utlandsresanBrand logo
Eric Hagbergs stora förvandling efter utlandsresan

Eric Hagberg, 24, kanske mer känd som Snygg-Eric, blev ett känt ansikte i realityserie-världen när han vann TV3:s Paradise hotel 2014 tillsammans med Paulina ”Paow” Danielsson, 25, och spelparet valde då att dela på vinstpengarna.

Eric har medverkat i programmet i två säsonger till efter vinsten första året. Under hösten 2018 gick han över till en annan realityserie, nämligen Dplay:s allstars-säsong av Ex on the beach.

Men inför säsongspremiären för programmet i höstas berättade Eric för Hänt att inspelningarna var väldigt tuffa då han kämpat mot psykisk ohälsa och depressioner, vilket nådde sin kulmen just under Ex on the beach.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hela året har varit ganska oklart för min del, men så började jag må bra under sommaren och gjorde kanske för snabba beslut att vara med i Ex on the beach. När du har mått dåligt och äntligen mår bra så vill du vara med om allting du har missat. Men jag insåg att du är på en ganska skör tråd från att må bra till att må dåligt igen när du väl har repat dig lite och det blev lite för hård press när jag kom in där med tv-kameror och det forumet som inte riktigt var lämpligt för mig, sa Eric till Hänt i oktober.

Annons

Efter säsongspremiären av Ex on the beach skrev Eric Hagberg om sin depression på Instagram.

”Ångestdimman har varit en stor del och något jag kämpat mot över en lång period. Det är skrämmande hur livslusten kan försvinna under dessa stunder och allt annat mörker det för med sig. Jag bestämde mig för att vinna över ångesten”, skriver han följt av en beskrivning på hur han gått till väga för att bemästra sin psykiska ohälsa.

Eric Hagberg reser i Indonesien

Sedan flera veckor tillbaka befinner sig Eric på en annan kontinent igen, denna gång verkar det dock inte bero på tv-inspelning. Tillsammans med kompisen Emil Eriksson reser han runt till olika öar i Indonesien.

I Erics flöde på Instagram finns bilder publicerade där han sitter på vackra sandstränder, surfar i havet och badar i vattenfall.

Under den första veckan på resan har han sitt långa skägg såsom vi är vana vid att se honom, men på senare bilder ser han annorlunda ut. Kanske blev det för varmt med skägg, eller så ville Snygg-Eric bara ha en ny look för på senare bilder från Indonesien är skägget puts väck.

Detta syns tydligt på en bild han publicerat på sin Instagram, då han myser med en hund. Till bilden har han skrivit:

”Jag skulle ta hem dig om jag kunde”.

Nu hyllas hans förändring i kommentarsfältet:

”Att du raka av skägget är typ de bästa som har hänt Sverige på länge”, skriver en person.

”Tack för att du rakat bort skägget, fy helvete vad snygg du är nu igen. Snygg-Eric deluxe. Kan äntligen börja följa igen”, skriver en annan.

FOTO: Instagram, Henrik Montgomery/TT

Annons