Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Följarna häpnar efter bilderna – Peg Parnevik visar förvandlingen

10 jul, 2019 
AvSarah Mansouri
Följarna häpnar efter nya bilderna – Peg Parnevik visar upp förvandlingen: ”Helt galet”
I sommar är Peg Parnevik ute på olika spelningar i Sverige och har passat på att genomföra en utseendeförändring som nu hyllas av hennes följare.
Annons
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Peg Parnevik, 23, är före detta golfproffset Jepser Parnevik, 54, och Mia Parneviks, 51, äldsta barn. Tillsammans med sina yngre syskon Penny, 22, Philippa, 19, och Phoenix, 18, har hon vuxit upp i Florida i USA.

Hela familjen blev än mer välkända i Sverige efter att deras realityserie Parneviks började sändas på TV3. Sedan dess har Peg bland annat startat en egen podcast tillsammans med Penny, vid namn Pillowtalk.

I podcasten pratar de om allt mellan himmel och jord. Det kan handla om saker som händer i deras vardagsliv, frågor från lyssnare eller ämnen som de brinner för och vill prata ut om.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I ett avsnitt som släpptes i maj i år pratar de bland annat om skönhetsnormer och utseendefixering. Det var då som Peg avslöjade för lyssnarna och sin syster att hon gjort botox.

– Fast Penny, okej, jag har gjort botox, det kan jag säga, sa Peg och fortsatte:

Annons

– Jag förstörde min hy när jag var yngre, jag hade aldrig solkräm, någonsin. Men jag tror att det är en myt om att botox på något magiskt sätt löser allt i ditt ansikte. Jag ville ju bara få bort mina linjer. Det är ju inte som att man gör det varje månad, knappt varje år. Men jag ville få bort de linjerna för jag insåg att det här kommer bli djupare och djupare.

”Helt galet vacker”

Peg drömmer om att bli en framgångsrik artist och har släppt låtar som singelartist. Men under våren bildade hon också musikduon GAMMAL tillsammans med Pontus Pettersson.

Under sommaren är Peg ute på turné och gör spelningar på olika platser runt om i Sverige. Under helgen kommer hon till exempel att uppträda på Furuviksparken i Furuvik.

I samband med sommarspelningarna har artisten även passat på att göra en förändring med sitt utseende och har färgat sitt annars helblonda hår. I ett inlägg på Instagram visar hon upp resultatet.

Annons

”Här står jag och ser söt ut i lila hår”, skriver Peg Parnevik till bilden där hon ler stort och tittar in i kameran med lila lockar i håret.

Många hyllar utseendeförändringen i kommentarsfältet.

”Du är ju helt galet vacker”, skriver en följare och flera stämmer in:

”Woow du passar verkligen så bra i det”

”Fantastiskt!! Det är som att du var född med lila hår”

Pojkvännen Filip Lamprecht, 22, har också kommenterat med tre röda hjärtan och även artisten Wiktoria Johansson, 22, passar på att kommentera på bilden:

”Woooow”.

FOTO: Instagram, Carolina Byrmo/TT

Annons