LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Flickvännen Sophie Freij om Måns Möllers stora förändring

11 jun, 2020 
Sophie Freij och Måns Möller
I Den stora hälsoresan har Dplay-tittarna fått se Måns Möller rasa i vikt.
I det senaste avsnittet kommenterar sambon Sophie Freij för första gången komikerns drastiska förändring.
– Jag vågar inte säga någonting, berättar hon.
Annons
Måns Möller bryter tystnaden efter stora ilskanBrand logo
Måns Möller bryter tystnaden efter stora ilskan

Den folkkära komikern Måns Möller, 45, är en av de kända profiler som medverkar i Dplay-serien Den stora hälsoresan. I programmet antar deltagarna den omtalade träningsformen 16 weeks of hell och följer då ett strikt kost- och träningsschema.

Realityserien har väckt starka reaktioner hos tittarna då flera av deltagarna har rasat i vikt på väldigt kort tid. Måns har, sedan det första avsnittet släpptes, genomgått en utseendeförändring som lett till att hans fans hört av sig och varit oroliga för hans hälsa. Förra veckan gästade han radioprogrammet Rix Morronzoo för att prata om kritiken.

– Det var en tsunami av gammalt hederligt näthat. Det här är ett trauma att prata om, det här är ju jobbigt. Jag minns än idag den sekunden jag tog upp min telefon, sa han då.

Sophie Freij om Måns förändring

I det senaste avsnittet av Den stora hälsoresan dyker Måns Möllers sambo, Sophie Freij, 37, upp. Paret är ute och går på en promenad när Sophie berättar för tittarna hur pojkvännen har förändrats under 16 weeks of hell.

Annons

– Måns är en väldigt energisk människa. Allting går i hundratjugo kilometer i timmen och vi bråkar typ aldrig. Men det har varit lite så här småtjafs. Han har ju varit irriterad typ konstant. Jag vågar inte säga någonting, jag bara följer med, säger Sophie precis efter att tittarna har fått bevittna just ett sådant tjafs.

Det var 2017 som Måns avslöjade att han och Sophie är ett par. De hade då redan varit tillsammans i två år samt blivit sambor. Flickvännen har varit väldigt stöttande under Måns hälsoresa – men det är tydligt att hans förändrade humör har påverkat relationen.

– Jag är jättestolt över honom men det ska också bli skönt att det är över, säger hon i programmet.

– Jag tvingar min tjej att gå. Jag tvingar mitt barn att springa. Och det är lågt. Men jag erkänner det i alla fall. Så nu måste alla leva min mardröm. Så för mig handlar det inte om kroppen längre, det handlar om ifall jag kommer ha kvar min familj efter det här, säger Måns Möller i Den stora hälsoresan.

Nya avsnitt av Den stora hälsoresan släpps varje onsdag på Dplay.

FOTO: Dplay

Annons