ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Flickvännen Eldinas reaktion på Dejan Kulusevskis frieri: ”Verkligen”

20 jun, 2023 
Daniel Sörensen
Flickvännen Eldinas reaktion på Dejan Kulusevskis frieri: ”Verkligen”
Den sista maj friade landslagsstjärnan Dejan Kulusevski, 23, till sin älskade flickvän Eldina Ahmic, 28.
Nu avslöjar Tottenham-spelaren hur den nyblivna fästmön reagerade på hans kärleksförklaring.
– Jag är sämst i världen på att hålla hemligheter, säger han till Sportbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ett av de bästa frierierna jag sett – skadar sig på basebollplanBrand logo
Ett av de bästa frierierna jag sett – skadar sig på basebollplan

Dejan Kulusevski är i Wien för att spela EM-kvalmatch mot Österrike. Det är inte bara en oerhört viktig match för svensk del, det är även 23-åringens sista tävlingsmatch den här säsongen.

Landslagsmannen hade ett tuffare år i engelska Tottenham jämfört med hans första säsong i klubben – men trots endast två gjorda mål och sju framspelningar valde ”Spurs” att köpa loss honom från italienska Juventus.

Dejan Kulusevski: ”Man vet när något är rätt”

På sidan av fotbollsplanen har Dejan Kulusevskis liv i alla fall kantats av lycka och framgång den senaste tiden. Den 31 maj friade han nämligen till sin flickvän Eldina Ahmic. De träffades för flera år sedan när de båda spelade fotboll för Brommapojkarna. Han stack sedan iväg som ungdomsproffs och spelade fotboll i Italien för Atalanta, Parma och sedermera Juventus. Hon stannade hemma i Sverige och spelade fotboll på elitnivå fram till sommaren 2020 då hon flyttade ner till Dejan.

Eldina Ahmic och Dejan Kulusevski.
Eldina Ahmic och Dejan Kulusevski.

Sedan drygt 1,5 år bor hon tillsammans med sin blivande make i London.

I Aftonbladets podcast Sportbladet Daily berättar Dejan Kulusevski mer om frieriet.

Annons

– Det finns mycket att berätta faktiskt, jag hade tänkt på det ett bra tag. Ibland i livet vet man bara, det är en konstig känsla men man vet när något är rätt och jag har haft den hela tiden. Jag väntade bara på att vi skulle vara på något speciellt ställe, jag ville inte göra det hemma i soffan. Tjejen hade det på känn. Jag är sämst i världen på att hålla hemligheter, säger han.

Dejan Kulusevski fick Guldbollen i fjol. Han utsågs då till Sveriges bästa fotbollsspelare. Här med blivande frun Eldina.
Dejan Kulusevski fick Guldbollen i fjol. Han utsågs då till Sveriges bästa fotbollsspelare. Här med blivande frun Eldina.

Hade googlat hur han skulle gå ned på knä

Han berättar sedan hur nervöst det var att flyga med ringen och om hur han vaknade tidigt dagen då det var dags och googlade hur han skulle gå tillväga. Sedan kom hennes reaktion på hans kärleksförklaring.

– Hon sa: ”Ja, verkligen det vill jag!”. Då sa jag: ”Nej, du måste bara säga ja! Inga långa meningar”, säger Kulusevski.

Bilden som paret delade på Instagram efter förlovningen.
Bilden som paret delade på Instagram efter förlovningen.

– Jag visade ringen och sen höll jag ett tal som Denzel Washington i filmerna. Hon kunde absolut inte hålla ihop det, jag var nära men det kom inga tårar då. Det är inte lika mycket folk som pratar om kärlek i dag, jag tycker att man har glömt bort det lite så jag hoppas att vi kan bygga vidare på något riktigt, fortsätter han.

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons