Artikeln innehåller reklamlänkar

Flickvännen Bob Lingers okända stöd till Chris Kläfford

Chris Kläfford och Bob Linger

Chris Kläfford gör succé i America's got talent. Men flickvännen Bob Linger lyser med sin frånvaro. Nu bryter hon tystnaden i ett nytt inlägg om Idol-vinnarens succé.
Slå på ljud

Den tidigare Idol-vinnaren Chris Kläfford, 30, har inte bara tagit svenska folket med storm – sedan två veckor har han berört miljontals människor världen över efter sin medverkan i America’s Got Talent.

I två avsnitt har han fått tummen upp från jurymedlemmarna med Simon Cowell i spetsen efter att ha framfört Imagine och egna Something like you och är nu vidare i tävlingen som från och med nu kommer att livesändas.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

– Vad jag älskade med dig är vad du gjorde med låten, med din röst, jag älskar personer som kan omtolka en låt och du gjorde något speciellt med den här, det var otroligt, sa Simon Cowell efter att ha hört Chris Kläffords tolkning av John Lennon-hiten.

Chris Kläfford och flickvännen Bob Linger

Chris har haft Bob vid sin sida i sju års tid.

Bobs frånvaro i America’s Got Talent

Något som dock inte nämnts under programmets gång är att Chris Kläfford vann Idol 2017. Istället framstod det som att svensken harvat omkring och bara gjort smågig, en vit lögn som ska ha varit produktionens beslut.

– Jag frågade om det där när jag kom dit. De (produktionen) sade att ”folk kommer få veta i alla fall. Vi ska fokusera på var du kommer ifrån”. Någonstans lever man ju på att man har kämpat sig från något ställe, säger Chris Kläfford till TT.

En annan stor del i Chris liv som lyst med sin frånvaro är flickvännen Bob Linger, 31. För två år sedan fanns hon konstant vid Chris sida under hans Idol-resa, men i det amerikanska programmet har tittarna inte fått se skymten av henne.

De två blev ett par för sju år sedan och har stått bredvid varandra i vått och torrt, men med den stora framgången i Idol kom deras relation att påverkas.

Bob Lingers hyllning till Chris Kläfford

– Att bilda familj nu vore ganska oproffsigt, vi har för lite tid för det. Barn vill man satsa på senare när man har tid för det. Jag vill kunna ägna all min tid åt mina framtida barn, berättade Chris Kläfford för Expressen för ett år sedan.

Bob Lingers frånvaro i amerikansk tv beror dock inte på att de har gjort slut, istället hyllar hon Chris Kläfford till skyarna på sin egen Instagram med drygt 8 000 följare. Deras kärlek verkar vara starkare än någonsin och i flödet kan man se att hon finns med på de flesta av hans spelningar i Sverige.

”Jaaaaa!!! Han gjorde det igen!!!! Jag kan inte vara mer stolt! Det är min man precis där! Han är vidare till liveshowerna”, skrev hon på Instagram efter veckans succé.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!