Julia Friberg talar ut efter uppbrottet från Niclas Wahlgren

Julia Friberg talar ut om uppbrottet från Niclas Wahlgren.

Julia Friberg, 39, blev blixtdumpad av Niclas Wahlgren, 53.”Det kom som en chock”, säger hon till Hänt.Här berättar trebarnsmamman om det oväntade uppbrottet och hur hon går vidare i livet.

Så sent som 1 december bekräftade Niclas Wahlgren – som för fyra år sedan skiljde sig från Laila Bagge – att han hade hittat kärleken i trebarnsmamman Julia Friberg från Jönköping.

– Jag tog kontakt med henne och vi började snacka. Det kändes bra och på den vägen är det. Det är rätt nytt. Men Julia är en riktigt fin tjej och allt känns jättebra, sa Niclas till Aftonbladet.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Men lyckan blev kortvarig. Det nya året hann knappt börja innan förhållandet var över, efter bara tre träffar.

– Varför det inte funkade har jag förklarat för henne väldigt många gånger, skrev Niclas till Hänt.

Julia Friberg har därefter postat ett kryptiskt inlägg på Instagram:

”Man får kyssa många grodor innan man hittar sitt svin ?”.

En känga till Niclas Wahlgren? Inte enligt Julia Friberg.

– Nej, det är ingen pik mot Niclas utan bara ett citat, säger hon till Hänt.

Hur mår du efter uppbrottet?

– Vad ska jag säga? Livet går vidare…

”Han var snabb att visa…”

Det har varit många tidningsrubriker den senaste månaden. Julia, som i fjol blev svensk mästarinna i bikini fitness, berättar att hon inte var beredd på att bli så här mycket omskriven i kändispressen innan hon träffade Niclas.

– Nej, jag kände inte till Niclas så mycket innan, mer än till efternamnet. Men jag tänkte inte så mycket på det utan mer på personen i fråga. Sedan var han ganska snabb att visa att det var någonting på gång, redan innan vi hade setts antydde han att det fanns kärlek i luften. Så han blev ganska snabbt ifrågasatt av medierna, om det var något på gång.

Kom det som en blixt från klar himmel att han gjorde slut?

– Ja, det är aldrig roligt när det tar slut så fort, för det kändes som att vi hade mer att ge varandra. Så ja, det kom väl som en chock. Jag tänkte att eftersom han ville annonsera utåt att han hade träffat någon så var han seriös, att vi skulle dejta och ta det vidare. Men så blev det inte tyvärr. Och det är synd, för vi hade mycket gemensamt. Men vill inte den andre så är det bara att acceptera.

Så det är inga hard feelings mellan er nu?

– Jag har inga hard feelings mot Niclas utan jag tycker bara att det är tråkigt att det så fort gick från väldigt intensivt till absolut noll. Jag vet inte riktigt vad som hände. Men jag är inte bitter.

Hur känner du nu; trött på män eller beredd att hitta kärleken?

– Det var inte så att jag letade någon när han hörde av sig utan jag kände mer att jag behövde tid med barnen, som är sex, åtta och elva år gamla. Jag hade precis tävlat så det var min tid att komma ikapp med barn och jobb. Men så dök han upp som en blixt. Nu känner jag mer att jag ska ta det lite lugnt och fokusera på barn, jobb och träning. Jag har att göra även om det inte är någon kille inblandat.

Hänt söker Niclas Wahlgren.

Julia Friberg är en 39-årig trebarnsmamma från Jönköping.

I fjol blev hon svensk mästarinna i bikini fitness.

Niclas Wahlgren är även han en hejare på gymmet!

Den första bilden Niclas la upp på nya kärleken var en bild på deras händer sammanflätade bredvid två champagneglas.

Det före detta paret delar intresse för träning och la upp bilder på sociala medier där de syntes mysa mellan övningarna. Nu är det slut på gymhånglandet!

LÄS MER: Niclas Wahlgren bekräftar uppbrottet från Julia Friberg

LÄS MER: Niclas Wahlgren bekräftar kärleken – träffar Julia, 39

FOTO: Instagram, TT