LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filippa Toremos nya barnbesked – bara månader efter sonen Todds födsel

08 jul, 2023 
Frida Eklöf
Filippa Toremo
Det var i höstas som Filippa Toremo fick veta att hon var gravid i vecka 23.
För fem månader sedan föddes sonen Todd.
Nu berättar Filippa om barnplanerna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Barnmorskans råd till Charlotte Kalla under graviditetenBrand logo
Barnmorskans råd till Charlotte Kalla under graviditeten

Influencern Filippa Toremo, 26, hade tidigt under hösten problem med magen, vilket hon till slut gick till läkaren för att kolla upp. Något hon inte visste då var att hon var gravid, och att graviditeten vid det laget redan gått så pass långt att det var för sent för att göra abort.

Det var i en känslosam video på Instagram som Filippa berättade att hon var gravid och känslorna kring situationen.

Filippa Toremos nya barnbesked – 5 månader efter förlossningen

När Filippa fick veta att hon var gravid hade hon full koll på vem pappan var, nämligen en kompis till henne. Kit Dahlman och Filippa blev ett par först efter att sonen Todd föddes i februari tidigare i år.

– Hela den här resan har ju blivit lite tvärtom vad andra brukar göra. Först blev jag gravid, sen fick vi barn, sen flyttade vi ihop och NU är vi är ett par. Det är nu nyligen vi blev flick- och pojkvän. Det känns väldigt kul, har Filippa tidigare sagt till Expressen.

Annons

Trots de blandade känslorna kring att vara gravid i vecka 23 utan att veta om det så blev dagen då Todd föddes en av de lyckligaste dagarna i Filippas liv.

När frisören Emelie Johansson gästar hemma hos Filippa i Youtubeserien badrumsskåpet avslöjar Filippa att hon mer än gärna vill ha fler barn i framtiden.

– Ja gud ja, jag hade ju velat bli gravid nu. Fast vi kommer vänta lite, det blev ju lite mycket där, svarar Filippa på frågan om hon kan tänka sig fler barn i framtiden.

Filippa verkar minst sagt älska livet som mamma och med facit i hand blev allt bra till slut. Men när nästa barn kommer hoppas hon på att kunna njuta lite mer av graviditeten.

– Jag tror inte jag njöt riktigt av att vara gravid, så nästa gång kanske jag kommer göra det, säger Filippa.

FOTO: YOUTUBE

Annons