anis don demina

Filippa Toremo om pappan till barnet – ilskan efter händelsen med Anis

Filippa Toremo Anis don Demina

Anis Don Deminas ex Filippa Toremo gick nyligen ut med nyheten att hon är gravid.
Något som hon har förtydligat är att Anis inte är pappan till barnet.
Nu sätter hon ned foten – efter flera frågor om vem som är pappan.
Idol 2022: Vilket stjärntecken är juryn?
0:26

Efter reklamen: Idol 2022: Vilket stjärntecken är juryn?

(0:26)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Programledaren Anis Don Demina, 29, och influensern Filippa Toremo, 26, gick skilda vägar förra året och på sociala medier informerade båda att deras kärlekssaga var slut.

Filippa Toremo har gjort en karriär på Youtube och på sociala medier, hon arbetar även på Bianca Ingrossos företag CAIA. För ungefär en månad sedan avslöjade Filippa något väldigt personligt och intimt – att hon var gravid.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Anis Don Deminas ex Filippa om graviditeten

Hon avslöjade nyheten i en känslosam och ärlig video där Filippa berättade att hon upptäckte graviditeten först i vecka 23 och fick därför inte göra abort.

Filippas video spred sig sedan på sociala medier och flera har stöttat henne och hyllat hennes mod. Nyligen gästade hon Bianca Ingrossos talkshow BIANCA där hon berättade om dagen då hon fick det chockartade beskedet.

Efter att Filippa tagit flera graviditetstester som visat positivt bokade hon en tid för abort – men på mottagningen kunde hon inte tro sina öron.

– Jag trodde att jag var i tredje veckan. När jag satt där så tänkte jag ”det kan vara sex veckor, men absolut inte längre”. Och då fick jag reda på att jag var i vecka 23, sa Filippa och fortsatte berätta:

– Jag föll typ till golvet, jag tänkte ”det här händer inte mig.” Jag blev arg, ledsen, fick panik.

Anis Don Demina bryter tystnaden om Filippas graviditet

När Filippa först gick ut med nyheten att hon väntade barn började spekulationerna direkt om det kunde vara ex-pojkvännen Anis som var pappa till barnet. Även fast Filippa tidigare har berättat att det inte är Anis som är pappan så har han ändå blivit stannad på stan.

– Jag får 100 meddelanden om dagen om det och jag förstår ju vart det kommer ifrån, men som sagt det var över ett år sedan vi gjorde slut och det enda jag önskar henne är all lycka. Jag har ingenting ont att säga om henne över huvudtaget, har Anis tidigare sagt.

Filippa Toremos ilska – efter händelsen med Anis

I en ny Youtube-video där Filippa har en frågestund, får hon återigen frågan om vem som är pappan och om han också är en offentlig person.

– Nej han är privat och jag kommer absolut inte dela med mig av vem pappan är. Det är ingen som vet vem han är så det känns väldigt konstigt. Eftersom han är så pass privat, säger hon.

Filippa kommer sen in på händelserna med Anis där folk har stannat honom på stan för att fråga om han är pappan.

– Men däremot så vill jag säga att det är många som har frågat om Anis är pappan, och jag måste säga att det är väldigt respektlöst. För att ni vet att jag inte har varit i någon relation och jag är inte i någon relation. Men att gå fram till Anis på stan och fråga om det är han som är pappan, det är lite över gränsen. Jag kan tänka mig att det är jobbigt för han att få frågan hela tiden, säger hon.

Hänt har sökt Filippa Toremo.

FOTO: Karin Törnblom/TT, YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN