LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Filippa Rådin i sorg efter dödsfallet i familjen – orden till ex-maken

14 jul, 2023 
Simon Lundh
Filippa Rådin och Anja Pärson
Filippa Rådin och Anja Pärson har varit ett förhållande sedan 2008 och har tillsammans två barn ihop.
På sociala medier kan man se hur familjen njuter av sommaren och sitt nya hus.
Men nu visar Filippa upp det sorgliga familjebeskedet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson om husbygget: ”Så länge Filippa får bestämma”Brand logo
Anja Pärson om husbygget: ”Så länge Filippa får bestämma”

Anja Pärson, 42, och Filippa Rådin, 50, träffade varandra för första gången för ungefär 18 år sedan. Då hjälpte designern Filippa Anja att välja kläder till Idrottsgalan det året. Efter det fortsatte samarbetet mellan de två vid liknande sammanhang. Relationen började som en vänskap, men 2008 blev de ett par. Det skulle dock dröja fyra år till innan skidstjärnan trädde fram i offentligheten och berättade att de var tillsammans. Något som skedde i Sommar i P1.

Sedan dess har paret hållit ihop och den 2 augusti 2014 gifte de sig. Paret har även sönerna Elvis, 10, och Maximilian, 7, ihop.

Anja Pärson om relationen till Filippa Rådin

Innan Filippa och Anja föll för varandra hade Filippa ett förhållande med Patrik Rådin, 52. Ett förhållande som tog slut 2008. Där de tillsammans fick dottern Emmi, 16.

I en intervju med Mama har Anja tidigare berättat om hur det var att bli ihop med en person som redan hade en familj.

Annons

– Men det läskiga låg inte i att erkänna kärleken till varandra, utan i omgivningen. Det var så många omkring oss som skulle påverkas och bli berörda. Och det fanns ett barn med i bilden, det hade jag enorm respekt för. Jag ville inte bryta upp en familj, orsaka smärtan i en skilsmässa. Jag ville göra det bästa för alla och samtidigt ta ansvar för mig själv och mina känslor. Både jag och Filippa kände att det här är för livet, san Anja in intervjun.

Filippa Rådin visar upp det tråkiga familjebeskedet

Ofta delar man kärleken och lyckan tillsammans med sin familj, men också de jobbiga och ledsamma stunderna. Nu delar Filippa med sig av sorgligt besked för hennes familj. Något som Filippa skriver om på sin Instagram.

Den älskade familjemedlem, hunden Astor har somnat in.

"Aldrig, Vägrar, Vill inte! Det gör ont och sliter en i stycken. Alltid lika ont. Tack Astor för allt, din klokskap och alla fina stunder tillsammans. TACK! Vi släpper taget och du vandrar vidare TACK Patrik Rådin för att vi fått glädjen att ha lilla gubben även i vår familj", skriver hon på Instagram tillsammans med flera fina bilder på familjen och den svarta hunden.

Efter det tråkiga beskedet är det många som stöttar familjen och beklagar sorgen.

”Men oj så tråkiga nyheter. Nä, det är alltid lika tungt. När kärleken är stor är smärtan också det. Stor kram till dig och allihop”, skriver en följare.

”Beklagar verkligen, det där gör så ont i hjärtat och själen, men Astor kommer att fortsätta vara, vid eran sida. Det är jag helt övertygad om, styrke kramar till dig och familjen”, skriver en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons