Filip Lamprechts starka reaktion över Peg Parneviks nya bild

Filip Lamprechs chock över Peg Parneviks nya bild

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varit ett par i drygt fyra år.
Men nu har den rådande coronakrisen gjort att paret tvingas vara ifrån varandra.
Det hindrar däremot inte Filip från att ge sin flickvän uppmärksamhet.

Peg Parnevik blev ett känt ansikte för svenska folket efter att hon och hennes familj välkomnade tittarna hem till dem i villan i Florida i tv-serien Parneviks. Efter fyra säsonger beslutade sig familjen för att lägga ner serien, och i samband med det avslöjade bland annat både Peg och Penny Parnevik att det i slutet var tufft att spela in eftersom det skapat en hel del bråk i familjen.

Men familjen är sysselsatta ändå – inte minst Peg Parnevik som arbetar som artist. Hon släppte sin första singel 2015, och efter det har det blivit en hel del musik. Både i sitt egna namn, och i duon Gammal, som består av Peg och vännen Pontus.

Nya bilden på Peg Parnevik

För den som följer alla i familjen Parnevik är det ingen nyhet att den yngsta systern Philippa Parnevik ägnar en hel del tid åt att fotografera, och då fotar hon gärna sina familjemedlemmar. Eftersom att både Peg och Philippa befinner sig i USA just nu så har det blivit en hel del nya bilder på Peg. Hon delar dem själv på sin Instagram, till följarnas stora glädje.

Någon son inte var sen med att lämna en kommentar till den senaste bilden var Pegs pojkvän Filip Lamprecht. Bland kommentarerna har han gett sin flickvän en komplimang. Han skriver ”Omg”, flöjt av en emoji med hjärtögon.

Han är däremot inte den enda som imponeras över Pegs bild.

”Du e så häftig”, skriver en och en annan skriver: ”Alltså hur vacker får man vara”.

Peg Parnevik och Filip Lamprecht kärlek

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varit ett par i drygt fyra år, men det har känt varandra bra mycket längre än så. De har varit vänner sedan barnsben, en vänskap som senare kom att utvecklas till kärlek.

I slutet av mars fyllde Filip år, men Peg kunde då inte vara på plats för att fira eftersom att de befinner sig i olika länder just nu. Den rådande coronakrisen gör det omöjligt för paret att ta sig till varandra.

Det är inte bara Peg som saknar Filip. På Filips födelsedag skickar Jesper Parnevik sin grattis-hälsning, och passar på att påpeka att han saknas i Florida.

”Grattis Filip!! Du är saknad Florida”, skriver han.

FOTO: TT, Instagram