Filip Lamprechts ord om Peg – efter kritiken mot förhållandet

Filip Lamprects ord om Peg Parnevik efter kritiken mot förhållandet.

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har flera gånger fått motta kritik från följare angående deras relation.
Efter den svåra tiden har Filip nu lagt upp en kärlekshyllning till sin flickvän.

Peg Parnevik, 24, och Filip Lamprecht, 22, har varit ett par i tre år. Men deras relation har milt sagt varit en berg- och dalbana. Och under årens gång har de gjort slut flera gånger – för att sedan hitta tillbaka till varandra, något Peg berättat om vid flera tillfällen.

– Vi har väl gjort slut, jag skulle säga över tio gånger säkert, sa Peg i podden Pillowtalk i början av året.

Samtidigt förklarade hon att paret till stor del blir påverkade av utomstående krafter.

– Det är väldigt många andra som ska instämma och tycka saker och hoppa in. Så det är inte bara jag och Filip i vårt förhållande och det har varit ett problem.

Peg och Filips relation kritiseras

I september fick man en inblick i det som paret får utstå på grund av sin relation då Peg Parnevik satte ner foten på Instagram:

Jag börjar faktiskt gråta när människor säger att Filip kan och borde hitta någon ”bättre” än mig. En eller två gånger gör mig inte ledsen, men det förekommer hela tiden”, skrev hon på sin Instagram story och fortsatte:

”Jag förstår inte hur ni kan hata mig så mycket att ni inte ser hur mycket kärlek vi har för varandra, och att ni fortsätter publicera kommentarer om att jag inte är bra nog för honom.

Pegs kärlekschock

Peg Parnevik har tidigare funderat på att sluta visa upp kärleken Filip på sina social medier, för att slippa motta kritik. Men i oktober överraskade hon sina Instagram-följare genom att publicera hela nio bilder tillsammans med pojkvännen. Detta i samband med parets treårsdag.

”Jag hatar tillfälligheter förutom när vi gick från vänner till det här, uh huh det är rätt!”, skrev hon och avslutade inlägget med:

”3 years with my ride or die”.

Efter kärleksbomben svarar Filip upp

Filip Lamprecht svarar nu på hans älskades kärleksrop på hans Instagram, som till synes inte brukar bombas med bilder på sin kära Peg. På Instagram vill han nu markera sin kärlek och har därför lagt upp en kärlekshyllning till sin flickvän.

”Kan vi bara stanna upp en sekund, skriver han till en bild på Peg och syftar på att följarna ska stanna upp och titta på bilden på hans kära flickvän.

503 Service Unavailable

FOTO: TT/Pontus Orre, TT/Carolina Byrmo