LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Lamprecht tar ett steg tillbaka – efter kroppskommentarerna: ”Inte rimligt”

11 jan, 2024 
Filip Lamprecht är inte bara tv-profil och influenser – han jobbar även som modell.
Men på senaste tiden har han dragit ner på uppdragen.
Delvis för att han inte uppskattar utseendehetsen inom industrin.
Annons
Renée Nybergs okända son träder framBrand logo
Renée Nybergs okända son träder fram

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filip Lamprecht, 26, är en mycket folkkär tv-profil och efter vinsten i Let's dance 2021 har karriären gått som på räls. Bland annat har han startat nya företag och dessutom är han aktuell i tv-rutan i och med TV4:s nya storsatsning Förrädarna.

Men förutom det så arbetar Filip även som modell något som han har gjort i några år. Dock på senaste tiden har han dragit ner på modellandet, delvis för att han är less på industrin och utseendehetsen.

Filip Lamprecht slår tillbaka – efter utseendehetsen

Nyligen gästade han och mamma Kristin Kaspersen Renées brygga och berättade då om beslutet för modellyrket:

– Tyvärr är det ju så att stereotypen är att man ska se ut på ett visst sett. Det är nog därför också som jag har minskat antalet modelljobb som jag gör för det är inte ett rimligt snack och rimliga förväntningar och den pressen man sätter på hur man ska se ut och inte se ut. Man pratar om det på ett dåligt sätt, säger Lamprecht i programmet.

Kristin Kaspersen om ätstörningarna – nu berättar hon

Kristin har själv upplevt det som Filip beskriver och hon har tidigare lidit av ätstörningar. Något hon berättat om i podcasten "Not Fanny anymore", som drivs av make up-artisten Fanny Lagerwall och programledaren Jessica Almenäs.

– Jag hade ju självsvält, att jag inte åt. Det var det enda jag kunde kontrollera, allt annat var kaos i livet. Så det jag kunde kontrollera var maten. Jag kände mig lättare. Allt som var tungt mentalt blev lättare för att jag blev fysiskt lättare, berättade hon i podcasten.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons