filip lamprecht

Dit flyttar Filip Lamprecht – första orden om nya boendet: ”Äntligen”

FILIP LAMPRECHT

Att det går bra för Filip Lamprecht är ingen hemlighet. Nu kan han avslöja nästa stora milstolpe i livet!
”En jävligt glad Filip!”, skriver han på Instagram.
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”
0:31

Efter reklamen: Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”

(0:31)

Slå på ljud

Filip Lamprecht, 25, har många strängar på sin lyra. Ända sedan dess att han vann Let's dance förra året så har karriären gått som på räls. Filip jobbar både som modell och driver sitt egna företag.

Sedan vinsten i Let's dance har Filip varit i rampljuset i allra högsta grad. Något han dock är van vid eftersom han är son till elitidrottaren Martin Lamprecht, 59, och tv-profilen Kristin Kaspersen, 52.

I nästan sex år var Filip tillsammans med ex-flickvännen Peg Parnevik, 27, men i samband med Let's dance-bubblan gjorde de slut. Det blev för mycket för Peg som kände att hon fick mycket hat riktat mot sig och dessutom började det spekuleras i om Filip och danspartnern Linn Hegdal, 26, var mer än vänner.

Filip och Peg hade stora visioner om framtiden och de hade drömmar om att flytta ihop på riktigt. Men nu har Filip gjort det på egen hand.

Dit flyttar Filip Lamprecht

Sedan länge tillbaka bor Filip inte längre hemma hos sina föräldrar. Enligt Skatteverket bor han på en adress bara ett stenkast från Stureplan i Stockholm. Men nu har han bestämt sig och nått en ny milstolpe i livet. Nämligen att flytta till sin alldeles egna lägenhet!

”Signed, sealed, delivered! Äntligen flyttar jag! En jävla resa fram och tillbaka men nu är det äntligen klart, nästan.. strax börjar vi med renoveringen som jag lovar att jag kommer hålla er uppdaterade på och kommer 110% behöva er input. Kram och fortsatt trevlig onsdag från en jävligt glad Filip!”, skriver han på Instagram.

I kommentarsfältet kryllar det av glada tillrop och massor av gratulationer. Nu väljer Filip även att avslöja vart flyttlasset egentligen går.

Vännen och influencern Rosanna Charles frågar nu om det är till Södermalm, i Stockholm, som det är Filip ska flytta till. Och det stämmer mycket väl – något som Filip nu bekräftar:

”Kommer du till Söder?”, undrar Rosanna.

”Ja bror!”, skriver Filip.

Hänt har sökt Filip för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN