Idol 2023 marknadsföring banner

Filip Hammars stora skräck – vill inte att pappan ska dö

02 mar, 2018 
AvOla Brising
Filip Hammar är skräckslagen att hans 75-åriga far ska dö. Nu vill programledaren åka till Mexiko med pappa Lars för att göra honom 20 år yngre.
Annons

En av kvällens gäster i ”Skavlan” på SVT är Filip Hammar, 42, och med sig i studion har han även sin far Lars Hammar, 75.  För programledaren Fredrik Skavlan, 51, berättar nu Fredrik om sin ångest över att hans pappa börjar bli till åren. Han säger att han till och med har en plan på hur han ska försöka göra det omöjliga och försöka få fadern att sluta åldras:

– Det som är framtiden är stamceller, att man kan få lite dropp med stamceller och så blir man 20 år yngre.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han vänder sig till sin pappa och fortsätter:

– Så jag funderar på att ta med dig ner till Mexiko. Det är lite försökskanin-läge på det här, men jag tänkte att åldrandet kan ju inte galoppera mer. Det vore väl kul?

– Absolut, svarar Lars och publiken skrattar.

Då blir Filip allvarsam och förklarar:

– Det bör sägas att det här är mitt sätt att hantera, och det tror jag många känner igen sig i vad gäller föräldrar, för ibland så kan jag bli arg på pappa och hans hållning och säga: ”Nu reser du dig upp” för han får inte bli gammal.

Annons

– Jo, mumlar pappan och liksom viftar bort det med ena handen.

Då vänder sig Filip direkt till honom igen och säger:

– Men det handlar ju om min rädsla, den här skräcken jag känner för att du en dag inte finns, och den yttrar sig i att jag blir irriterad… men jag älskar ju dig.

FOTO: SVT, IBL

Annons