LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Filip Hammars barnbesked med flickvännen Agnes – berättar om lyckan

12 maj, 2024 
Filip Hammar och kärleken Agnes Lindström har hållit ihop i flera år. Nu berättar Filip om när de ska gifta sig – och skaffa barn!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dumma frågor med Filip och Fredrik – hur mycket kan duon om varandra?Brand logo
Dumma frågor med Filip och Fredrik – hur mycket kan duon om varandra?

Det var i oktober 2016 som tv-profilen Filip Hammar, 48, och hans ex-fru Jennie Hammar, 40, valde att gå skilda vägar.

Några månader efter uppbrottet hittade Filip kärleken igen i skådespelerskan Agnes Lindström Bolmgren, 34. Men det var först två år senare, år 2018 på Guldbaggegalan, som paret offentliggjorde sin relation.

I en intervju med Aftonbladet Söndag berättar Filip nu om när paret planerar att gifta sig, och tankarna på att skaffa fler barn.

Då vill Filip Hammar och Agnes Lindström gifta sig

Filip berättar att ett bröllop inte alls är lång bort.

– Ja, det ska vi, men vi har bollat lite olika förslag. Ett tag funderade vi på New Orleans, sedan har det varit tal om Los Angeles och Berlin. Stockholm tror jag aldrig det blir, säger han och fortsätter:

Annons

– Jag har någon gång föreslagit Köping, men det blev tvärt nej vilket jag kan förstå. Vi får se, men när det kommer till bröllop så måste man också ta tag i det. Vi har sagt att det ska bli av 2025… Det vore underbart.

Filip Hammar om att ha barn med Agnes Lindström

Även barn är något som paret funderat på, men exakt när de vill att det ska hända vet Filip inte riktigt ännu.

– Agnes vill absolut ha barn och jag har två barn som är åtta och tio så jag är inte ute ur barnröran ännu. Jag tror absolut att vi kommer att skaffa barn, men det är inte så att vi arbetar på det aktivt just nu.

Enligt tv-profilen ligger bollen i flickvännens händer.

– Det är lite upp till Agnes, om hon imorgon skulle säga att hon vill ha barn, ja då kör vi. Man kan inte vara tillsammans med en människa och förneka den barn, det går inte, säger han och fortsätter:

– Jag är också 49 år nu och jag känner att det är mer okej än tidigare att vara en Körberg-farsa. Jag känner mig pigg som djävulen, men man tänker att man ska stå med rullator på barnets student, men det tror jag inte.

FOTO: TV4Play / Karin Törnblom/TT

Annons