LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Hammar och Agnes Lindström Bolmgren avslöjar familjelyckan

16 maj, 2020 
Filip Hammar och Agnes
Filip Hammar och flickvännen Agnes Lindström Bolmgren lever ett liv fyllt av kärlek på andra sidan jorden.
Tidigare har Agnes berättat om kärleken till bonusbarnen och nu har familjen även fått tillökning.
”Möt våran nya familjemedlem,” skriver Agnes på Instagram.
Annons
Simon Skölds pik till Camilla Läckberg – efter 4-åriga dottern Pollys valBrand logo
Simon Skölds pik till Camilla Läckberg – efter 4-åriga dottern Pollys val

Tv-profilen Filip Hammar, 45, och hans ex-fru Jennie Hammar, 34, beslutade sig i oktober 2016 för att gå skilda vägar. Bara månader efter skilsmässan visade det sig att Filip hade funnit kärleken igen. Det var skådespelaren Agnes Lindström Bolmgren, 28, som vunnit hans hjärta. De träffades under jobb och stark kärlek uppstod emellan dem.

Relationen till bonusbarnen

Agnes spelade bland annat en av huvudrollerna i Filips och Fredrik Wikingssons debutfilm Tårtgeneralen som hade premiär i mars förra året. Idag bor paret tillsammans i Los Angeles och jobbar fortsatt ihop. Men det blir trots detta en hel del egentid för Agnes då Filip ständigt pendlar ständigt mellan Los Angeles och Sverige för att träffa barnen Ilse, 4, och Tage, 2. Tidigare har Agnes berättat hur hennes relation till bonusbarnen ser ut.

– Jag och Filips barn fungerar jättebra ihop också, de är svinunderbara. Det är perfekt att ha ”varannan-vecka”. Då har man möjlighet att resa också. Man får båda delarna, sa hon då till Aftonbladet.

Annons

Nya familjemedlemmen

På sin Instagram uppdaterar Agnes flitigt med bilder från parets liv. Många av publiceringarna är på en ekorre som verkar tillbringa mycket tid i parets hem. Ekorren har till och med fått olika möbler byggda av Agnes som bland annat en picknickbänk, ett DJ-bås och ett president podium.

Men nu visar det sig att familjen har fått utökning. Agnes och Filip har nämligen skaffat sig en liten hund som nu bor med dem i Los Angeles. Nyligen delade Agnes med sig om sina första ord om familjens nykomling.

Möt våran nya familjemedlem Rugby. För några veckor sedan levde hon på gatan helt ensam. Nu ska hon äntligen få den kärlek som hon förtjänar”, skriver Agnes på Instagram till en bild på sig och Rugby.

I kommentarsfältet syns nyfikna följare som undrar hur hunden och ekorren går ihop, men hittills verkar det inte ha varit något problem för paret att få sina djurvänner att komma överens.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Stina Stjernkvist/TT

Annons