LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fick inte fortsätta med Let's dance – Cecilia Ehrling om TV4:s beslut

22 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Cecilia Ehrling
Från tangokvällars glamour till familjelivets lugna rytm.
Cecilia Ehrling berättar om hur livet tog en oväntad tvärvändning efter Let's dance.
– Ibland behöver man kanske bryta ett mönster, berättar Cecilia för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför har Maria Lundqvist tackat nej till Let's dance: ”Så rädd”Brand logo
Därför har Maria Lundqvist tackat nej till Let's dance: ”Så rädd”

Precis som för många andra medverkande i det populära programmet Let's dance kom beslutet om sändningsuppehåll som en chock för proffsdansaren Cecilia Ehrling. Cecilia fick reda på nyheten om TV4:s beslut när hon öppnade dagstidningen en morgon.

Men hur ser proffsdansarens liv ut idag? För Hänt berättar Cecilia om familjelivet – långt borta från Let's dance-bubblan.

Cecilia Ehrling om nya jobbet: ”Idrottslärare”

Cecilia arbetar fortfarande med sitt egna företag som innebär dans på olika vis. Dels har hon fasta kurser som hon lär ut dans på, men hon har också olika events och kör träningsresor. Hon har även tagit upp sitt forna arbete som idrottslärare för att ha en trygg bas att luta sig mot.

Annons

– Jag har fortfarande mitt företag som jag kör med dans och events. Sen jobbar jag lite som idrottslärare så jag kör en kombo. En fot i frilans och en trygghetsfot.

För Cecilia har Let's dances sändningsuppehåll kommit med positiva fördelar när det gäller familjelivet. Hon är mamma till två söner som fyller tre och sex i april och deras födelsedagar blir de första hon kan fira ordentligt.

– På våren har det ju varit fullt upp sju dagar i veckan. Det är ju väldigt mycket och man är inte så mycket hemma. Det är skönt att kunna vara lite mer närvarande och ha mer balans i livet. Lyx att kunna spendera tid med barnen, berättar Cecilia för Hänt.

Cecilia när hon dansade tillsammans med Marko "Markoolio" Lehtosalo.FOTO: Karin Törnblom/TT
Annons
Marcus Granseth dansandes med Cecilia Ehrling.FOTO: Karin Törnblom/TT

Cecilia Ehrlings osäkerhet kring Let's dance

Cecilia verkar trivas bra med sin nya tillvaro där familjen står i fokus. I oktober förra året flyttade familjen till ett hus på Lidingö och framöver står mycket fix med huset på schemat.

Cecilia har dansat 14 år i Let's dance med ett antal populära svenska kändisar vid sin sida. Fyra gånger har hon dansat sig till vinst, senast var ihop med Ingemar Stenmark. Även om hennes år i Let's dance-produktionen har varit roliga och positiva karriärmässigt är hon inte helt säker på att göra det igen.

Annons

– Jag vet inte faktiskt. Ibland behöver man kanske bryta ett mönster. Jag har ju ändå kört det i 14 år men det tar så himla mycket tid. Just nu känner jag att det är lite skönt att ha en paus.

FOTO: TT

Annons