LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Felix Sandmans ord om framtidsbeslutet efter succén

16 nov, 2019 
Felix Sandman berättar nu om sina framtidsplaner.
Felix Sandman har gjort succé både som skådespelare och artist.
Nu berättar han om sina framtidsplaner – och hur han kommer prioritera om han tvingas välja mellan skådespeleriet och musiken.
Annons
Här är allt du vill veta om Felix SandmanBrand logo
Här är allt du vill veta om Felix Sandman

Artisten Felix Sandman, 20, har i raketfart tagit sig upp till toppen som en riktigt stjärna. Efter att ha lämnat pojkbandet FO&O satsade han på en solokarriär och hamnade 2018 på en andraplats i Melodifestivalen med låten Every single day.

Därefter tog Felix och artistkollegan tillika bästisen Benjamin Ingrosso, 21, Sverige med storm när de släppte låten Tror du att han bryr sig ihop. Tillsammans har de turnerat runt i landet och spelat för slutsålda hus.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Parallellt med musiken har Felix Sandman fått ett enormt genomslag som skådespelare i den hyllade Netflix-serien Störst av allt. Där spelar han en av seriens huvudkaraktärer, Sebastian. Nu är han även aktuell i nya Hjem till jul som kommer att visas på Netflix.

När Hänt träffar Felix berättar han om det blir några fler skådespelarroller för honom i framtiden.

– Det kommer det nog. Så länge jag har tid och kan kombinera det så kommer det att komma mer, såklart. Men musiken är alltid nummer ett kan jag säga, säger han.

Annons

Musiken ligger närmast hjärtat

Blir det svårt att få ihop både delarna? Kommer du behöva välja ett fokus framöver?

– Om jag kommer behöva välja så är de musik såklart. Men jag tror inte jag kommer behöva göra det, för allt handlar ju om vad man har tid med. Sedan även vad det kommer för projekt och hittills har det bara varit roliga projekt som jag har åtagit mig.

Kan du berätta om vad som händer för dig framöver? 

– Jag har lite grejer på gång, bland annat är det Hjem till jul som kommer på Netflix den femte december. Det är jag väldigt taggad på. Sedan har jag lite mer på gång som jag inte får prata om och sedan blir det mer musik och att jobba mot ett till album och lite feta gigs, säger han.

FOTO: TT/Carolina Byrmo, TT/Lasse Allard

Annons