TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Felix Sandmans framtidsbesked med Andrea Kallström

07 jan, 2020 
Felix Sandmans framtidsplan med Andrea Kallström
Det är nog ingen som missat kärleken mellan artisten Felix Sandman och flickvännen Andrea Kallström.
I ett nytt inlägg på Instagram delar Felix nu med sig av framtiden med Andrea – och bland kommentarerna jublar följarna!
Annons
Felix och Benjamin samarbeteBrand logo
Felix och Benjamin samarbete

Felix Sandman, 21, slog igenom med popgruppen FO&O, men efter att han stått på egna ben i Melodifestivalen 2018 där han landade på en andra plats var solokarriären ett faktum. Han har efter det släppt massor av ny musik och turnerat landet runt med vännen Benjamin Ingrosso.

En hel del av Felix Sandmans musik har handlat om uppbrottet från ex-flickvännen Lovisa Bengtsson, en av låtarna på albumet Emotions har till och med fått titeln Lovisa.

Snart ser vi honom återigen på Melodifestivalens scen. Den här gången med bidraget Boys with emotions och enligt oddsen är han redan favorittippad.

Kärleken till flickvännen Andrea Kallström

Under hösten 2018 avslöjade Felix Sandman att han hittat kärleken på nytt. Flickvännen heter Andrea Kallström, och för den som följer paret i sociala medier är det ingen hemlighet att paret är upp över öronen förälskade i varandra. De syns ofta på bild ihop och kommenterar varandras bilder med fina och kärleksfulla ord.

Annons

Andrea och Felix har mer eller mindre känt varandra redan de var tio år gamla och dansade på samma dansskola. När han 2018 gästade Breaking news berättade han hur de fann kärleken i varandra.

– Det är verkligen mer än klick, hon är min själsfrände. Jag kom ur ett ganska långt förhållande innan dess. Men konstigt nog så… Och vi har känt varandra så länge, men det bara hände och nu är hon min andra halva.

Nya kärleksbeskedet

Under helgen publicerade Felix Sandman en bild av honom och Andrea Kallström där hon pussar honom på kinden. Han lämnar i samma veva tankar om framtiden ihop.

Jag vill tillbringa alla mina år med dig”, skriver han i bildtexten.

Bland kommentarerna till inlägget är det många som skickar kärleksfulla och glada hälsningar till paret.

Ni är så fina ihop”, skriver en och en annan fyller i: ”Men jag orkar inte vad söta”.

FOTO: TT, Instagram

Annons