Artikeln innehåller reklamlänkar

Felix Sandmans förändring inför Allsång på Skansen

Felix Sandman som blond

Felix Sandman har bytt frisyr otaliga gånger den senaste tiden. Inför Allsång på Skansen var det dags för ytterligare en stor förvandling.
Här är allt du vill veta om Felix Sandman
Slå på ljud

Artisten Felix Sandman, 20, har i raketfart tagit sig upp till toppen som en riktigt stjärna. Efter att ha lämnat pojkbandet FO&O satsade han på en solokarriär och hamnade 2018 på en andraplats i Melodifestivalen med låten Every single day.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Därefter tog han och artistkollegan tillika bästisen Benjamin Ingrosso, 21, Sverige med storm när de släppte låten Tror du att han bryr sig ihop. Tillsammans har de turnerat runt i landet och spelat för slutsålda hus.

Parallellt med musiken har Felix Sandman fått ett enormt genomslag som skådespelare i den hyllade Netflix-serien Störst av allt. Där spelar han en av seriens huvudkaraktärer, Sebastian, som är son till Sveriges rikaste man.

Felix Sandman i Störst av allt

I serien Störst av allt på Netflix hade Felix Sandman den här frisyren.

I serien har Felix Sandman en kort frisyr med kort lugg. Dessförinnan hade han längre hår med lugg som slingrade sig ner i pannan, en stil som han bland annat hade under deltagandet i Melodifestivalen 2018.

Felix Sandman sjunger i Melodifestivalen

När Felix Sandman uppträdde i Melodifestivalen 2018 hade han en lite längre frisyr.

Felix Sandman blev oigenkännlig i nya frisyren

När han i samband med att Störst av allt hade premiär besökte han Nyhetsmorgon, då i en tredje frisyr på kort tid. Programledaren Anders Pihlblad, 51, kände knappt igen honom i den nya snaggade, blonderade frisyren.

– Det ser bra ut och jag såg ju inte att du var du, för du låg och sov i en soffa här i kulissen tidigt i morse. Jag såg bara att det var någon som låg där som var blond, jag hade ingen aning om vem det var, sa Anders Pihlblad i Nyhetsmorgon.

Felix Sandman berättade att han snaggade av sig håret efter inspelningarna av Störst av allt.

– Och så kände jag att med snagget kan jag testa lite grejer för man kan ju raka av det sen.

Felix Sandman blev blond inför Allsång på Skansen

Nu gästar han Allsång på Skansen på SVT tillsammans med Benjamin Ingrosso, och inför programmet har han nu lagt upp en ny bild på Instagram. Han sitter i en säng och tittar på sin mobil han håller i handen. Huvudet är täckt av lila blonderingsfärg.

När programledaren Sanna Nielsen, 34, presenterade duon var det en betydligt blondare Felix Sandman som gjorde entré på scenen. Kul med någon som vågar testa lite olika frisyrer tycker vi, en skönheter klär ju som sagt i alla. Heja Felix Sandman!

Felix Sandman med blondt hår

Det var en blond Felix Sandman som dök upp på Allsång på Skansen.

FOTO: Instagram, TT/Peter Wixtröm, TT/Eero Hannukainen, SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN