Felix Sandmans chock efter kuppen i Nyhetsmorgon

Felix Sandman

När Felix Sandman gästade Nyhetsmorgon i söndags fick han en rejäl överraskning av programledaren Maria Forsblom.
– Nej men gud, säger artisten under intervjun.
Felix och Benjamin samarbete
Slå på ljud

Artisten Felix Sandman, 21, har flera strängar på sin lyra. Han slog igenom med pojkbandet FO&O men valde istället att satsa på en solokarriär och 2018 landade han på en hedrande andraplats i Melodifestivalen med låten Every single day.

Därefter släppte Felix en låt tillsammans med artisten, tillika bästa vännen, Benjamin Ingrosso, 21.  Tror du att han bryr sig blev snabbt en hit och efter succén har vännerna turnerat runt i landet och spelat för slutsålda hus.

Men det är inte bara artistkarriären som går som på räls. Felix Sandman debuterade nämligen som skådespelare förra året då han fick huvudrollen den hyllade Netflix-serien Störst av allt. Nu är han även aktuell i nya Hjem till jul som även den kommer att visas på Netflix.

När Hänt träffade Felix i november berättade han hur han tänker kring sina karriärsval.

– Om jag kommer behöva välja så är de musik såklart. Men jag tror inte jag kommer behöva göra det, för allt handlar ju om vad man har tid med, sa han då.

David Lindgren överraskar Felix Sandman i Nyhetsmorgon

I söndags gästade Felix Sandman Nyhetsmorgon på TV4 och för programledaren Maria Forsblom, 33, pratade han bland annat om inspelningen av Hjem till jul. Vid slutet av intervju fick artisten en rejäl överraskning.

– Du har ju stått på scenen väldigt väldigt länge. Jag har hittat ett klipp från när du var 10 år gammal, för vi har ju också David Lindgren här den här morgonen. Och så här såg det ut då när Felix dansade bakom David.

Samtidigt som artisten David Lindgren kommer in i studion visar Maria Forsblom upp klippet när Felix Sandman är bakgrundsdansare. Felix blir märkbart chockad.

– Oj, okej. Nej men gud. Vad i helvete, finns det video på det här?, säger han.

Felix berättar sedan om sina minnen från uppträdandet.

– För mig var det så himla häftigt eftersom jag kände att jag ville blir artist och då var det så häftigt att få dansa med en artist, säger Felix Sandman.

FOTO: Terje Bendiksby, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN