LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Felix Sandman om relationen med Benjamin Ingrosso efter ändringen

14 nov, 2019 
Felix Sandman berättar nu framtidsplanerna med Benjamin Ingrosso.
Efter två succélåtar gick de skilda vägar.
Nu berättar Felix Sandman om relationen och framtidsplanerna med Benjamin Ingrosso.
– Vi har båda väldigt starka personligheter, säger han till Hänt.
Annons
Felix och Benjamin samarbeteBrand logo
Felix och Benjamin samarbete

Artisterna Benjamin Ingrosso, 21, och Felix Sandman, 20, har hyllats för sin singel Happy thoughts, som har strax under sju miljoner spelningar på Spotify. De har också låten Tror du att han bryr sig och podcasten Livets liv tillsammans. Duon syns även flitigt med varandra på olika event och i sociala medier – vilket inte är konstigt då de varit vänner sedan barnsben.

När Hänt frågade duon i somras om det skulle bli någon mer låt tillsammans i framtiden svarade de lite svävande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har ju släppt en singel, så det är ju den vi vill köra liksom. Happy thoughts som vi släppte är den enda sessionen vi haft tillsammans. Vi får se, sa Felix Sandman till Hänt under pressträffen för Allsång på Skansen.

– Nej, vi har inte skrivit något i alla fall, sa Benjamin Ingrosso.

Benjamin och Felix berättade att låten är omtyckt bland fansen och att publiken sjöng med när de senast uppträdde på Gröna Lund i Stockholm.

Annons

– Så den kommer vi att genomföra några gånger i sommar. Men annars så blir det att vi kör på egen hand, sa Benjamin Ingrosso då och fortsatte:

– Jag håller på att jobba på min platta nummer två, så det är väl det jag ska fokusera på hela sommaren. Sen blir det antagligen också en turné i höst, utan Felix, sa Benjamin Ingrosso.

Felix Sandmans ord om att vara soloartist

När Hänt träffar Felix Sandman på Children’s climate prize award i Stockholm berättar han om vad han har för sig just nu. Bland annat skådespelar han i en ny norsk originalserie för Netflix.

– Jag har lite grejer på gång. Jag har ett kul projekt nu som är Hjem till jul, som kommer femte december på Netflix, så det är jag väldigt taggad för. Sen har jag lite mer på gång som jag inte får prata om. Sen har jag mer musik och ett till album på väg, och sen blir det flera feta gigs, säger han.

Hur har det känts att vara soloartist nu, utan att hela tiden vara med Benjamin?

Annons

– Det har varit bra. Vi har båda väldigt starka personligheter och personliga agendor vi vill följa. Hela mitt samarbete med Benjamin var väldigt naturligt. Vi är bra vänner och jag gillade en låt som han skrivit, Tror du att han bryr sig, så jag hoppade på den. Men det var ingen plan som låg bakom någonting utan vi var mer bara ”vi kör”.

På frågan om de båda vännerna pratat något mer om framtida samarbeten svarar Felix Sandman att det inte finns något planerat, men att han inte vågar svara helt nekande heller.

– Det blir inget mer nu i alla fall, men man ska inte stänga några dörrar.

Men ni umgås fortfarande lika mycket privat?

– Ja, gud ja! Vi poddar ju fortfarande och så, så det gör vi, säger han.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom

Annons