Felix Sandman om framtidsplanerna med flickvännen Andrea

Felix Sandman och flickvännen Andrea Kallström

Felix Sandman är upp över öronen förälskad i sin Andrea Kallström. Nu berättar han om deras framtidsplaner.

Felix Sandman, 20, berörde hela Sverige när han sjöng låten Every single day i Melodifestivalen tidigare i år. Låten handlade om ex-flickvännen Lovisa Bengtsson och om hjärtesorgen när relation tog slut. 

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Nu har Felix äntligen hittat en ny kärlek i Andrea Kallström, 20. På Instgaram öser paret kärlek över varandra i kommentarsfältet och för Hänt berättar han att de två har känt varandra i tio års tid. Inte förrän nu har kärleken blommat ut ordentligt.

– Men det har alltid legat någon undermedveten kemi mellan oss. Det var nog ödet och tiden som avgjorde att det blev nu. Jag har verkligen hittat min själsfrände, säger Felix.

Han berättar att när han förr var med i pojkbandet FO&O var det svårare att gå ut med att man hade flickvän. Idag vill han tvärtom skrika ut sin kärlek till Andrea.

– Vi ska gifta oss, vi ska skaffa barn, 100 procent, utbrister han. 

Men det får dock vänta lite. Felix är just nu fullt upptagen med sin turné tillsammans med Benjamin Ingrosso, 21, och är knappt hemma något alls. Han och Andrea pratar och drömmer dock om en framtid ihop.

– Vi är så lika för det finns ingenting vi inte vågar prata om. Det kan ju vara så att man i ett förhållande inte vågar prata om framtiden men vi är verkligen där, säger Felix.

Än bor de båda två hemma hos sina familjer och är nöjda med det. Då Felix tillbringar mycket tid på resande fot är det bäst så just nu säger han.

– Och det är skönt att träffa familjen när jag väl är hemma. Men jag bor mycket hos henne och det är klart att vi snackar om att flytta ihop också.

– Jag är väldigt lycklig, avslutar han.

Är Felix lycklig, är vi lyckliga!

Se bilder på paret här:

Felix Sandman säger att han är kär igen efter uppbrottet från hans, dansaren ex Lovisa Bengtsson, 2017.

Hans nya kärlek ryktas vara 20-åriga Andrea Kallström.

Paret visar sin kärlek öppet i sociala medier.

Felix Sandman med exet Lovisa Bengtsson under Melodifestivalen 2017.

Lovisa Bengtsson dansade bakom artisten Elias Abbas i Melodifestivalen 2018.

Felix Sandman är god vän med Benjamin Ingrosso. De har gjort musik ihop och är signade vid samma skivbolag, TEN Music Group.

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet: Felix Sandmans hyllning till nya kärleken

LÄS OCKSÅ: Felix Sandman berättar sanningen om romanens med Mello-stjärnan

FOTO: IBL/Karin Törnblom, Instagram