Artikeln innehåller reklamlänkar

Felix Herngrens stora förvandling efter glädjebeskedet

Felix Herngren visar upp förvandlingen efter glädjebeskedet

Felix Herngren ska snart bli morfar.
Nu har han genomgått en rejäl förvandling.
På tv-serien Solsidans pressträff visade han upp sin nya stil.
Här är alla artister som uppträder på Allsång på Skansen 2019
Slå på ljud

Regissören, komikern och skådespelaren Felix Herngren, 52, är numera sexbarnspappa. Han och hustrun Clara Byström, 46, har varit gifta i över tretton år och bor ihop på Östermalm i Stockholm.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Nyligen berättade Felix Herngren att han skulle bli morfar. I radioprogrammet Rix Morronzoo avslöjade han den glädjande nyheten.

– Det är väldigt kul, dock ger det mig lite åldersnoja. Liksom ”ska jag bli morfar?”, sa Felix Herngren.

Han påpekade dock att det till 99,9 procent skulle bli roligt men att det var den resterande lilla siffran som stod för nojan.

– Jag ser ju inte precis fram emot fler blöjbyten! Men jag ser fram emot att vara en ansvarslös morfar som kan köpa godis på vardagarna. Eftersom att jag slipper ta ansvar när det kommer till uppfostran och sådant. En kul morfar.

Felix Herngren om skägget

Då skojade han och sa att han kanske skulle bli tvungen att skaffa sig ett ”morfarskägg”. Och nu några veckor senare verkar det som att han verkligen har gått in i rollen. När TV4:s program Solsidan hade pressträff dök Felix Herngren upp med ett rejält skägg. Den i vanliga fall slätrakade skådespelaren och regissören gick knappt att känna igen. Dessutom hade han en keps neddragen i pannan.

Felix Herngren visar upp skägget

Så här såg Felix Herngren ut när han dök upp på pressträffen för Solsidan.

Om det här är en look han kommer fortsätta köra med nu när han snart ska bli morfar återstår att se. Det är inte heller känt vida Felix Herngren har sparat ut skägget för en roll eller enbart för sin nya morfar-stil.

Solsidan säsong sex har premiär den 6 oktober på C more och den 20 oktober på TV4.

FOTO: TT/Maja Suslin, TT/Björn Lindahl

FRÅN FÖRSTASIDAN