Felix Herngren visar upp otäcka skadan efter olyckan

Felix Herngren visar upp otäcka skadan efter olyckan

När Felix Herngren under morgonen gästade radioprogrammet Rix Morronzoo berättade han om den plötsliga olycka råkat ut för – och visar nu upp skadan.
”Vår MorronZoo-Kompis Felix Herngren blev av med en del av sin tumme”, skriver radioprogrammet i ett inlägg på sin Instagram.
Slå på ljud

Felix Herngren är nu återigen aktuell som Alex i den populära serien Solsidan som gjort en efterlängtad comeback på TV4. Serien, som han själv regisserat, släpptes först som en långfilm på bioduken, innan den fick ett längre uppehåll. Men under hösten 2018 blev det känt att serien skulle komma tillbaka.

– Nya säsongen tar vid några år efter det att långfilmen slutade. Anna och Alex är återförenade efter sin skilsmässa medan Fredde Schiller har fått en liten halvbror tack vare att hans pappa donerade sperma till paret Sundberg, sa Felix Herngren till Dagens Nyheter när det blev känt att serien gör comeback.

Under pressträffen för Solsidan i slutet av september i år dök Felix Herngren upp i en helt ny stil. Han hade skaffat sig ett skägg, något vi inte tidigare sett honom i.

Bara veckor innan skämtade han i radioprogrammet Rix Morronzoo om att han måste börja odla ett ”morfarskägg”, i samma veva som han avslöjade att han snart skulle bli morfar för första gången.

Felix Herngren visar upp skadan

I Rix Morronzoo hörs han ofta. Han är en så kallad Morronzoo-kompis, vilket betyder att han är en återkommande gäst i programmet. I morgonens sändning pratade han däremot om något helt annat än att han borde börja odla ett ”morfarskägg”.

Han berättar om den olycka han råkat ut för, något som gjort att han skadat sin tumme. Radioprogrammet skriver om det i ett inlägg på sin Instagram.

Vår MorronZoo-Kompis Felix Herngren blev av med en del av sin tumme när han skulle plocka ner en drönare på en inspelning”, skriver de i inlägget och fortsätter:

Som tur är så har han bra läkkött så efter bara en vecka kunde han ta bort bandaget”.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!