Felix Almsveds kärlekskrasch efter Bachelor 2019

Felix Almsved

Sedan Felix Almsveds medverkan i Bachelor 2019 har kärlekslivet gått som en berg- och dalbana.
Hur ser egentligen hans relationsstatus ut idag? Vi har koll!

Tjejerna i Bachelor 2019 fick sig en stor överraskning när Felix Almsved, 27, klev in i programmet, då de trodde att de hade sökt för att endast dejta Simon Hermansson.

Två ungkarlar innebar en större chans för tjejerna att finna kärleken. När det var dags att dela ut den sista rosen valde Felix att ge den till Johanna Ohlsson. Trots jakten på att finna någon att dela livet så slutade kärlekshistorien olyckligt mellan dem två. Efter en intensiv programinspelning beslutade sig Felix för att ta en paus från dejtandet.

– Deltagandet i Bachelor var för att hitta rätt och den drömmen lever vidare. Från den bisarra situationen att dejta massa tjejer framför kameran som sökt till Simon eller till programmet och sen försöka ta tag i det privat var inte enkelt, så jag la det på isen, berättade Felix för Hänt plus tidigare i år.

Träffarna med nya tjejen

Men detta innebar inte att Felix hade gett upp hoppet om att finna kärleken på nytt. Istället bekräftade han att det fanns en ny tjej som fångats hans intresse och att de skulle träffas på självaste alla hjärtans dag.

– Jag har haft kontakt med en tjej nu ett tag och det känns pirrigt och bra. Hon är min Valentine och jag hoppas att det är starten på något fint. Hon bor tyvärr inte i Stockholm, men vi ska nog kunna pussla ihop det, sa Felix då.

Kraschen efter nyfunna kärleken

Så hur ser egentligen Felix relationsstatus ut idag? När Hänt når honom två månader senare berättar han att relationen med den nya tjejen inte riktigt gick så som han hade hoppats.

– Jag dejtar ingen i dagsläget, är tufft när man har stora framtidsdrömmar och släpper kontrollen till någon som inte vill eller känner detsamma.

Som fortsatt singel letar Felix Almsved nu vidare för att träffa den rätta för honom.

– Hoppet är det sist som överger en!, säger han.

AV: Gabriella Håkansson & Fredrik Jönsson

FOTO: TT