Felix Almsved om relationen med Bachelor-tjejerna idag

Felix Almsved och tjejer från Bachelor 2019.

Det blev Johanna Ohlsson som fick Felix Almsveds sista ros i Bachelor 2019.
Väl hemma i Sverige svalnade känslorna, men har han kontakt med någon av de andra tjejerna från säsongen?
Nu avslöjar han sanningen om hur det står till.

27-årige Felix Almsveds entré i Bachelor kom minst sagt som en överraskning – både för tjejerna och Simon Hermansson, 29, som fram tills dess hade trott att han var den enda bachelorn i säsongen.

Det var efter en veckas inspelning i Sydafrika som Felix Almsved anslöt till programmet med siktet inställt på att hitta den rätta. I sista valet gav han sin ros till Johanna Ohlsson, som tog emot den med glädje. I efterprogrammet Bachelor – efter sista rosen berättade hon hur det kändes att ta emot rosen.

– För mig kändes det naturligt att få sista rosen, det kändes som att vi hade hunnit utveckla vår ”relation” till varandra under tiden i Sydafrika och att vi hade kommit varandra in på djupet och fått mycket tid, sa hon i programmet.

Men väl hemma i Sverige svalnade känslorna och i Bachelor – efter sista rosen förklarade Johanna att hon kände att någonting hade förändrats mellan dem.

– Vi träffades när han väl var tillbaka i Sverige men då kändes allt väldigt stelt och inte alls på samma sätt som tidigare, berättade hon.

Umgicks efter Bachelor

Johanna hade även fått vetskap om att Felix använt dejting-appen Tinder i Sydafrika och umgåtts med andra tjejer från Bachelor efter inspelningarna, vilket var droppen för henne. Hon valde därför att avsluta kontakten med Felix Almsved.

– Felix umgicks även med många av de andra tjejerna från Bachelor, till och med en annan tjejs familj, och jag vet också om att han övernattade i Göteborg samt hängde på Gröna Lund med ett par av tjejerna, berättade Johanna och fortsatte:

– Jag kände inte att jag var direkt intresserad av att fortsätta bygga på den relationen tyvärr. Så jag valde att inte höra av mig något mer.

Felix Almsved bemötte påståendet om dejting-appen och menade att han inte använt den. Han förklarade även att Gröna Lund-besöket ägde rum efter att Johanna slutat svara honom, och att det skedde ”helt utan någon värdering i det”.

Så är relationen med tjejerna idag

Men trots att Felix Almsved tidigare har umgåtts med tjejer från Bachelor verkar så inte vara fallet längre. Efter att ha fått en fråga på Instagram om han umgås med några Bachelor-tjejer svarar han med ärliga ord om hur relationen med dem ser ut idag.

”Nej blev inga vänner av det där så det är ett stängt kapitel”, skriver han som svar.

FOTO: TV4_Cmore