LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Félice Jankells krav på Annika – 5 månader efter sonens födsel

20 apr, 2020 
Felice Jankells hårda krav på mamma Annika – 2 månader efter sonens födsel
Félice Jankell och Nils Thams son Winston hunnit bli fem månader, men det är inte enkelt för andra familjemedlemmar att träffa den lilla på grund av den rådande coronakrisen.
Nu berättar Annika Jankell om det efterlängtade mötet med barnbarnet – och om Félices hårda krav.
Annons
Félice Jankell och Nils ThamBrand logo
Félice Jankell och Nils Tham

Skådespelerskan Félice Jankell och H&M-arvingen Nils Tham blev föräldrar för första gången i november 2019, då sonen som fått namnet Winston kom till världen.

Jag är din och bara din. I all dess evighet. Winston!”, skrev Félice i ett inlägg på Instagram när hon delade den allra första bilden på sonen.

Félice är dotter till Annika Jankell och Thorsten Flinck. Hennes syster är skådespelerskan Happy Jankell, och när Winston kom till världen var hon inte sen med att uttrycka sin lycka över att ha blivit moster.

När Winston kommit till välden delade hon en bild av den lille på sin Instagram story och skrev kärleksfullt.

”100% moster”, följt av en gråtande emoji och ett rött hjärta. Hon fortsatte vidare:

”Félice Jankell och Nils Tham har skapat ett mirakel! Tack för leveransen!!!!”.

Annika Jankell om mötet med barnbarnet

Även Annika Jankell har vid flera tillfällen uttryckt sin glädje över att ha blivit mormor i sina sociala kanaler.

Annons

I och med den rådande coronakrisen har det blivit svårare för familjen Jankell att träffa lilla Winston. Nu skriver mamma Annika fint om det efterlängtade mötet hon under gårdagen fick med Winston och Félice, efter en tid ifrån varandra.

Det gäller att fånga de isolerade ögonblicken när man lever i ett slags kollektivt undantagstillstånd! Så att ä n t l i g e n få till en date med underverket (Winston) o hans försiktiga moder som håller avstånd, spritar ständigt händerna och beordrar mig plasthandskar när vi sitter på tre meters avstånd och dricker kaffe!” skriver hon glatt i inlägget.

Men Félice hårda krav på avstånd och plasthandskar var ingenting som störde Annika – tvärt om så var hon bara glad över att ses i verkliga livet i stället för att se varandra genom videosamtal.

Men det är helt ok .. lyckan att se dem irl och inte på FaceTime är hissnande, läkande och en påminnelse om de flockdjur vi är!

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons