LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Félice Jankell och Nils Thams kärlekssaga – efter chockuppbrotten

31 maj, 2020 
Felicé Jankell och Nils Thams kärlekssaga – efter chockuppbrotten
Félice Jankell och Nils Tham blev föräldrar åt en son i november förra året. Tidigare samma år gjorde de sin relation offentlig, bara månader efter att de gått isär från sina tidigare respektive.
Annons
Félice Jankell och Nils ThamBrand logo
Félice Jankell och Nils Tham

I november förra året blev skådespelaren Félice Jankell och  H&M-arvingen Nils Tham föräldrar åt sonen som fått namnet Winston. Félice första uppdatering om sonen löd:

Jag är din och bara din. I all dess evighet, Winston!”, skrev hon när hon delade med sig av de två första bilderna på sonen.

Det var i februari samma år, 2019, som Félice och Nils visade upp sin kärlek offentligt första gången. De dök då upp tillsammans på röda mattan under World Childhood Foundations 20-årsjubileum på Gröna Lund.

Nils och Félice förlovning

De har inte fångats på bild under offentliga tillställningar särskilt många gånger efter det. Men nog spirar kärleken mellan paret, och det är inte bara babylycka som får dem att le just nu. För bara dagar sedan förlovade de sig!

Annons

Félice har inte skrivit något om det själv, men på bland annat lillasyster Happy Jankells Instagram story kunde följarna under dagen och kvällen hänga med på den överraskningsfest som skedde kort efter att Nils gått ner på knä.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

På ett soligt Värmdö i en stenbyggnad vid vattnet kunde vi se en överraskad Félice anlända i en av uppdateringarna. Byggnaden, som fått namnet Trattoria Felice, kvällen till ära, ser på bilderna ut som ett italienskt paradis.

Paret bor i en våning på Östermalm och förra sommaren köpte Nils en fastighet på 300 kvadratmeter i Stockholms skärgård för 55 miljoner, skrev Expressen.

Annons

Félice och Nils tidigare kärleksliv

Félice var tidigare tillsammans med David Larson, sångare och gitarrist i bandet The Royal concept, som idag kopplas ihop med Molly Sandén. Molly och David jobbar även ihop, och har gjort i många år. Förutom att medverka i sitt egna band så är han även en av medlemmarna i Mollys band. Félice och David gick skilda vägar 2018.

Nils Tham har tidigare varit gift med konstnären Clara Hallencreutz. Det var ett riktigt sagobröllop i Marrakech i Marocko. Men äktenskapet tog slut tre år senare, i början av 2018 gick de skilda vägar.

Clara har även hon funnit kärleken idag, i skådisen Fares Fares. Fares och Clara blev föräldrar några månader innan Félice och Nils, och när Félice delade sitt första inlägg av Winston dök Clara upp bland kommentarerna för att gratulera.

FOTO: TT

Annons