LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Félice Jankell väntar barn: ”Längtar efter dig”

18 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Nils Tham och Felice Jankell väntar barn.
27-åriga skådespelaren Félice Jankell är gravid! Den nyheten avslöjar hon på sin Instagram under tisdagskvällen.
Annons
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningenBrand logo
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen

Félice Jankell, 27, är dotter till programledaren Annika Jankell och skådespelaren Thorsten Flinck och storasyster till Happy Jankell, 25.

För ett par år sedan fick Félice stor uppmärksamhet när hon blev musa för modehuset Chanel, och hon hade samtidigt en stor roll i SVT:s upplaga av julkalendern. Hennes hektiska arbetsliv har inneburit mycket resande runt om i världen, men trots det hinner hon med ett späckat kärleksliv.

Så sent som i maj förra året var 27-åringen tillsammans med David Larson, sångare och gitarrist i rockbandet The Royal concept. Men hon har på senare tid kopplats ihop med H&M-arvingen Nils Tham, 34. De dök bland annat upp tillsammans på röda mattan under World Childhood Foundations 20-årsjubileum på Gröna Lund i februari.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nils har tidigare varit gift med konstnären Clara Hallencreutz, 34, men de valde att gå skilda vägar efter tre års äktenskap.

Annika Jankells glädjeord

Under tisdagen publicerade Félice en bild på sig själv, där hon står i en over-sized vit skjorta och håller om magen. I bildtexten avslöjar hon att hon är gravid.

Annons

”Att det ens är möjligt att älska någon så innerligt & djupt som man ännu inte mött.. Där inne lever en 5 månaders skorpion (med ascendenten i ”tvillingen” – låter som en minst sagt intressant liten varelse)! Tänk vad vi är många som längtar efter dig” skriver Felice Jankell på Instagram.

Samtidigt avslöjar hon när bebisen är beräknad att välkomnas till världen:

Tänk att i November så kommer DU & tänk att jag då får kalla mig för din mamma!”,

Bara några timmar efter att bilden publicerades fortsätter glada grattishälsningar att strömma in. Aftonbladet skriver att en av de som kommenterat är Félice mamma Annika.

”När ens barn ska få barn… herregud… nu förstår jag precis vad alla mor- och farföräldrar talar om när de beskriver den euforiska lyckan över sina barnbarn. Orden räcker inte till att beskriva alla varma känslor”, skriver Annika Jankell på Instagram.

Aftonbladet skriver dessutom att H&M-arvingen har taggats i Annika Jankells instagramkommentar om dotterns bebislyckan.

FOTO: Ola Axman/TT, Instagram

Annons