Därför känner du igen Feime Ileso i Bachelorette 2022

01 nov, 2022 
AvJulia Riddertorp
Feime Ileso i Bachelorette 2022.
Feime Ileso är en av killarna som försöker vinna Olivia Birgerssons hjärta i den nya säsongen av Bachelorette Sverige. Om du känner igen honom vet Hänt varför!
Annons
Christian bryter tystnaden om relationen till Johanna innan Bachelor
Christian bryter tystnaden om relationen till Johanna innan Bachelor

Feime Ileso, 35, är en av killarna i det nylanserade dejting-programmet Bachelorette Sverige.

I programmet får tittare se när 19 killar som möter Olivia Birgersson, 26, i Grekland för att vinna hennes hjärta.

Feime har tidigare inte synts i tv-rutan, däremot har han sedan unga dagar varit i olika skriverier på grund av hans framgångar.

Feime Ilesos framgångar

Feime är född i Göteborg och uppvuxen i Hisings Kärra.

I en familj på 10 personer, med hans två föräldrar och 7 syskon har han varit uppvuxen med en pappa som är civilingenjör och en mamma som är dietist.

Under tiden som han studerade verkar föräldrarna ha satt ett exempel i och med att Feime gick ut Tekniska Gymnasium i Göteborg med toppbetyg.

Annons

– I min familj är vi väldigt drivna, berättade han för Expressen för 12 år sedan.

Feime Ilesos – därför känner tittare igen honom från tidigare

Efter studierna fick han chansen att jobba på Volvo PV, som skolan hade ett samarbete med. Men på grund av bilkrisen som ägde rum under den tiden blev han tvungen att lämna arbetsplatsen.

Men det stoppade inte honom och genom kontakter som han skapade då, lyckades han få en ny tjänst inom telecom-branschen som säljare.

Det hela resulterade i att han lyckades köpa en lägenhet på Östermalm som 32-åring och hade tjänat nära på 1,5 miljoner kronor. Att Feime blev miljonär i tidig ålder har gett honom uppmärksamhet och han har bland annat varit med i tidningsartiklar om sin framgång.

I dagsläget är han investerad i flera bolag jobbar även som säljare, och vinst verkar det bli för bolagen då hans Instagram är fyllt av olika bilar som inte är av det billigaste slaget.

Annons

På Instagram kan vi också se att Olivia som är årets Bachelorette har kommenterat under hans senaste bild med tre rosor, vilket hon i dagsläget inte har gjort på de andra killarnas Instagram.

Kan det vara så att de utvecklat en romans eller vänskap efter programmet? Det återstår att se efter programmet som drar igång den 14:e november på TV4 och kanal sju.

FOTO: TV4

Annons