farmen 2023

Tittarnas kritiserar Farmen-Wincent – nu ger han svar på tal

wincent, farmen 2023

TV4-tittarna trodde aldrig att veckans uppdrag i Farmen skulle bli godkända av mentorn Wincent.
Nu berättar han för Hänt hur han ser på saken.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna
0:32

Efter reklamen: Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

(0:32)

Slå på ljud

En ny säsong av Farmen har äntligen dragit igång och i vanlig ordning är tittarna engagerade in i minsta detalj. I söndagens avsnitt var det dags för mentorn Wincent, 51, att komma till gården för att bedöma veckans uppdrag.

Tittarna var dock skeptiska till deltagarnas insats och det var inte många som trodde att Wincent skulle ge godkänt den här veckan.

”Det beror på hur förlåtande Wincent är, grinden ser inget vidare ut”, skrev en person.

”Ser inte lovande ut att dom klarar uppdragen, tyvärr”, skrev en annan.

”Tror inte att de blir godkända alls. Ena grinden var en stor miss”, skrev en tredje.

”Nopp,, Grinden kommer säkert inte bli godkänt”, skrev en fjärde.

Wincents svar efter tittarnas skeptiska ord

Nu när avsnittet har sänts står det klart att Wincent godkände uppdragen. För Hänt berättar han nu hur tankarna gick i den frågan och det är många aspekter som spelar in.

– Jag har läst mycket kommentarer, de har hängt upp sig på någon grind. Jag tror att det är den grinden som öppnas av sig själv som de hänger upp sig på. För den är ganska hög ifrån marken och tittarna tänker ju att den är till för djur. Hade det varit får som skulle gå där, då hade ju grinden varit värdelös men det där är ju som sagt bara en gång-grind, säger Wincent till Hänt och fortsätter:

– Men jag tycker den var jättefin och lite snitsigt att de hade fått den själv-öppnande och den gick åt båda håll och sådär.

FARMEN 2023
FOTO: TV4

Tittarna efter bedömningen: ”Du är för snäll” – nu ger Wincent svar på tal

Med andra ord har inte tittarna alltid hela bilden vilket leder till att många anser att Wincent är lite för snäll i sina bedömningar.

”Trodde verkligen inte dom skulle bli godkända, Du är för snäll du.”, skriver en person på Wincents Instagram.

Nu berättar Wincent hur han egentligen ser på den här saken:

– Ja alltså jag kan ju ibland hålla med dem om att jag kanske är lite för snäll. Men å andra sidan så är det ju så att de har ju inte några kunskaper egentligen med sig. Så ändå att ställa det i relation till om de har visat upp ett ärligt försök och det kanske inte måste vara helt perfekt. För då skulle det inte bli någonting godkänt under hela sommaren, säger han och fortsätter:

– Och lite också hur långt fram vi är i säsongen, för skulle de göra samma fel en gång till eller sådär, då kan man inte godkänna det. Eller om de inte har rättat sig eller så. Det är mycket som går in i bedömningen så att säga.

Över lag tycker Wincent att det är en bra säsong med ett härligt gäng på plats. Sedan är det givet att man måste ha lite extra överseende i början eftersom det inte är ett krav att kunna något om gårdsliv.

– Ja såklart är man ju kanske något mer överinseende i början för alltså jag är ju inte där och visar dem heller. Jag förklarar ju bara för en person som sedan ska vidare förmedla det till resten, säger Wincent och medger samtidigt skämtsamt:

– Man har ju sett lite bilder i veckan hur de hanterar en lie och det är ju inte så att man sitter och applåderar i soffan när man ser det där.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN