Farmen-Simon Axelsson svarar på hårda anklagelserna

07 apr, 2020 
Simon Axelsson var en av de deltagare som tittarna fick följa i årets säsong av TV4:s Farmen.
Nu har han stött på kritik från följare på Instagram och väljer därför att bemöta kritikerna med svar på tal.
Annons

Farmen-Simons ”gosiga” relation med Fredrik
Farmen-Simons ”gosiga” relation med Fredrik

En av deltagarna som tittarna fick följa i årets säsong av Farmen var Simon Axelsson, 25. För honom var allt som har med TV-inspelning och massvis av kameror ingen nyhet. Simon hade nämligen redan gjort sin TV-debut då han medverkade i succéprogrammet Biggest loser. I säsongen som sändes 2017 slutade han på en andra plats efter att ha gått ner hela 60 kilo.

Simons relation till Fredrik

Under Farmens gång fann sig Simon en vän för livet. Tittarna fick se honom och Fredrik Andersson, 21, komma väl överens och de båda killarna har även varit öppna med att de höll fortsatt kontakt efter programmet. Den goda relationen ledde till att det spekulerades om ifall det var något mer än vänskap mellan de två Farmen-deltagarna, vilket är något som Simon tidigare dementerat till Hänt plus. Istället förklarade han att de är goda vänner som tycker om att umgås.

– Vi är bara väldigt nära vänner, vi är verkligen jättefina kamrater. Vi pratar hela tiden med varandra och träffas så ofta vi kan!, sa han då till Hänt plus.

Fredrik Andersson och Simon Axelsson i Farmen
Fredrik Andersson och Simon Axelsson i Farmen Foto: TV4

Kritiska röster på Instagram

Men tillskillnad från vad Fredrik tycker om Simon så finns det andra som inte är lika imponerade över hans prestation i programmet. Med TV-medverkan, kommer tittare och med tittare kommer blandade åsikter. På sin Instagram har nu Simon mötts av både ris och ros. Nyligen delade han med sig av vad en följare skrivit till honom i ett meddelande.

Annons

Du va sämst på farmen”, skriver personen.

Är nog mest jag som är glad över att en människa som du inte hejade på mig”, svarar Simon personen.

Till skärmdumpen på konversationen mellan Simon och den kritiska följaren har han även delat med sig av några väl valda ord gällande sin inställning till näthatet.

”Får vara glad att hen tog sin tanke att skriva till mig. Det värmer”, skriver han på bilden.

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4

Annons