Farmen-Simon Axelsson avslöjar sanningen om relationen med Fredrik

04 mar, 2020 
AvOla Lagerström
Simon Axelsson och Fredrik Andersson i Farmen.
Efter alla spekulationer tar Simon bladet från munnen och berättar hur det egentligen ligger till med relationen till Fredrik.
Annons

Nu berättar Simon Axelsson sanningen om relationen till Fredrik.

Fredrik Andersson och Simon Axelsson i Farmen
Fredrik Andersson och Simon Axelsson i Farmen.

Varför är Simon Axelsson, 25, och Fredrik Andersson, 21, så kärvänliga mot varandra i Farmen? Hur ser deras relation ut – nu när inspelningen är över? Är grabbarna vårt senaste kärlekspar?

De senaste veckorna har frågorna blivit allt fler – och för Hänt väljer nu Simon att skingra dimman genom att räta ut alla frågetecken.

– Alla tror att Fredrik och jag har någonting i smyg, jag har hört massor av sådana rykten om oss. Jättemånga människor skriver till mig och vill veta hur det ligger till. Jag störs inte ett dugg av att folk tänker i sådana banor. Det är inte jobbigt någonstans och jag kan faktiskt förstå att folk tror att det är något mellan oss. Jag är inte gay, men jag tänker inte svara på vad Fredrik är. Det får han svara på, men eftersom jag inte är lagd åt det hållet så kan jag försäkra er om att det inte är något mellan oss, säger Simon övertygande.

Annons

– Vi är bara väldigt nära vänner, vi är verkligen jättefina kamrater. Vi pratar hela tiden med varandra och träffas så ofta vi kan! Oftast är Erika också med, fortsätter Simon och syftar på Farmen-deltagaren Erika Bergholm, 41.

Simon Axelsson, Fredrik Andersson och Erika Bergholm från Farmen 2020.
Simon, Fredrik och Erika umgås privat.

– Vi festar en del ihop. Erika har koll på mig och Fredrik. Det är lätt hänt att det spårar ut när vi är på krogen, att vi pratar och dricker för mycket, men Erika ser till att vi sköter oss.

Vad brukar du och Fredrik dricka? Paraplydrinkar?

– Jag dricker GT, Fredrik gillar drinkar!

Simon gillar Carolina Gynning

Simon berättar att han är singel men att det snart kan bli ändring på det.

– Jag får många dejtförfrågningar. Flera i veckan! Det är kul att folk uttrycker sina känslor, men jag hinner inte svara på allt och alla. Jag hinner inte ha koll på det här med sociala medier, jag orkar inte med det.

Annons

Säg en kändis som du är hemligt förtjust i, Simon!

– Som jag går igång på, menar du? Carolina Gynning. Hon tycker jag är riktigt snygg. Jag gillar hennes attityd. Dessutom ser hon jävligt bra ut!

Annons