TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4:s nya besked om säsong 16 av Farmen

08 mar, 2022 
Anna Brolin Farmen deltagare 2022
Säsong 15 av Farmen börjar nu lida mot sitt slut.
Hur ser programmets framtid ut? Blir det en sextonde säsong?
Nu svarar TV4 på frågan!
Annons
Här bryter Niklas ihop när han nås av beskedet att Josefine tvingats lämna FarmenBrand logo
Här bryter Niklas ihop när han nås av beskedet att Josefine tvingats lämna Farmen

I TV4-programmet Farmen får ett gäng deltagare tillsammans driva en farm under en sommar. Samtidigt pågår en tävling där en halv miljon kronor står på spel.

Tiden går fort när man har roligt sägs det, och så känner nog många tv-tittare då säsong 15 av succéprogrammet nu börjar lida mot sitt slut. Vem vinner och vilka försvinner?

Anna Brolins ord om Farmen

Innan säsong 15 av Farmen drog igång år 2022 var programledaren Anna Brolin, 41, riktigt peppad. Säsong 15 blev Annas andra säsong som programledare, ett jobb hon sköter med bravur.

– Känns väldigt kul att vara tillbaka med en ny säsong av Farmen, framförallt då den utkommer under ett jubileumsår som i år, sa Anna Brolin innan säsong 15 drog igång i tv-rutan. Hon fortsatte:

Annons

– Vi har en spännande blandning av deltagare i årets upplaga som bjuder på härliga intriger, dramatik och en massa skratt.

TV4:s nya besked om Farmen – blir det en säsong 16?

Nu börjar den femtonde säsongen av Farmen att lida mot sitt slut. Frågan alla nu undrar över är ju hur programmets framtid ser ut. Kan det bli en sextonde säsong av Farmen TV4? Nu svarar kanalen på frågan.

– Vi tar just nu emot ansökningar till nästa säsong av Farmen och vi ser fram emot att få välkomna en ny kull av farmare till gården i sommar!, säger Joel Bendrik, exekutiv producent för Farmen, till Hänt.

Hur lyder uttrycket nu igen? ”Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”. Det är också det som gäller för Farmen!

Säsong 15 av Farmen visas på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Maxim Thore/TT, TV4

Annons