LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-profilens nya gravidavslöjande efter beskedet: ”Det värsta i mitt liv”

01 jul, 2018 
AvAgnethe Alm
Farmen-profilen Daniella Högström blir i november mamma till sitt första barn. Nu berättar hon för Hänt att graviditeten hittills har varit de värsta veckorna i hennes liv.
Annons

I början av juni berättade Farmen-profilen Daniella Högström, 22, att hon väntar barn. Det var ett överraskande besked, inte minst för henne själv.

– Det var inte planerat, så det blev lite som en chock för alla. Jag hade preventivmedel, men det hjälpte inte. Så kan det bli ibland, sa Daniella Högström då till Hänt.

Nu är Daniella Högström gravid i vecka 20 och bebisen är beräknad att komma i november. Nu berättar hon att de första 16 veckorna var riktigt jobbiga för henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Min gravidet har varit det värsta i mitt liv, 16 veckor har bara varit piss, legat inne, inte ens kunnat ta mig upp, spytt, osv, skriver Daniella Högström till Hänt.

Tack och lov mår Daniella Högström nu bättre.

– Nu mår jag toppen! skriver hon.

Daniella Höglund använde kopparspiral men blev ändå gravid med pojkvännen som hon idag inte är tillsammans med.

– Vi är ej ett par och bor ej tillsammans. Vi är goda vänner.

Nu har de tagit reda på bebisens kön.

Annons

– Det är en son, berättar Daniella Höglund och fortsätter:

– Jag kände på mig att de var en flicka hela tiden, men vad fel jag hade. Jag är ändå superglad över en son. För mig spelar inte kön roll men konstigt när man ställde in sig på en flicka.

Trots att graviditeten var oplanerad tvekade inte Daniella Högström på om hon skulle behålla barnet. Bara en månad innan hon fick veta att hon väntade barn dog henne pappa. Hon tog det som ett tecken på att det var meningen att barnet skulle komma nu.

– Det är väl så att när något kärt dör så uppstår något annat. Så det var väl lite menat att hända. Det blev ju så att vi var tvungna att behålla det för att det skulle kännas bra. Det tror jag blir bra. Jag har bra stöd, har Daniella Högström tidigare berättat för Hänt.

Minns du deltagarna i Farmen 2018?

FOTO: TV4

Annons