Farmen-profilens ilska mot TV4 efter programmet: "Har gått till överdrift"

Nu kritiserar Farmen-deltagaren Stella Kibona TV4 för hur de klippt programmen.

Årets upplaga av “Farmen” i TV4 går förmodligen till historien som den mest dramatiska och omdebatterade inspelningarna av kanalen.

Deltagare har stängts av efter handgemäng, en av gårdarna har brunnit ner till grunden och tittarna har rasat mot vad de ansett vara vuxenmobbing bland deltagarna. TV4 har flera gånger tvingats försvara inspelningarna.

Nu bryter en av de mest kritiserade Farmen-profilerna, Stella Kibona, 32, tystnaden om tiden på gården. Hon hävdar att deltagarna som hittills pekats ut ha mobbat andra personer under inspelningen inte är rättvist uthängda.

– Jag känner aldrig att jag har varit den som mobbat någon. Däremot har jag sagt ifrån. Jag personligen tycker inte jag har mobbat någon. Hade det varit så hade jag bett om ursäkt, men jag vet att jag inte har gjort något, säger hon till Aftonbladet.

Sitt eget beteende försvarar Stella Kibona med att ha hon aldrig tar skit, utan istället står upp och säger som hon tycker och tänker.

Samtidigt tycker hon att TV4 inte framställt verkligheten på Farmen rättvist under programtiden. Att de fått henne att framstå som en av de som är värst. Vilket i sin tur lett till att hon tvingats ta emot mängder av näthat efter sin medverkan i programmet.

TV4 i sin tur beklagar att Stella Kibona drabbats så hårt efter inspelningen, men slår ifrån sig anklagelserna om att det är deras fel.

”Det är alltid jättetråkigt att höra att någon deltagare blir utsatt för näthat. Vi uppmanar dem alltid att anmäla om det förekommer hot. Det vi visar i programmet är också ett 30 minuter långt koncentrat av dygnets 24 timmar, mycket av det som sker och sägs kommer inte med. Det vi visar är de mest avgörande situationerna på Farmen och det kan såklart ibland uppfattas som vinklat”, skriver Anders Edholm, pressansvarig för ”Farmen”, till tidningen.

Programmet är nu inne i finalvecka och på söndag klockan 20 kan man se vem som står som slutlig vinnare av Farmen 2018.

Alla deltagare i Farmen 2018

Daniella Högström, 20.

Pawel Grimvi, 35.

Stella Kibona, 32.

Alexandra Louthander, 26.

Gustav Anestam, 28.

Jean-Pierre Marques, 31.

Louise Olsson, 30.

Rocco Milovanovic, 63.

Ann Gyllenhammar, 55.

Mansoor Ashrati, 23.

Robert “Mulle” Dahlgren, 51.

Robin Johansen, 30.

Dee Omar, 28.

Kirsi Pärssinen, 50.

Robert Lundström, 39.

Helena Hedqvist.

Stefan Eriksson, 28.

Farmen, 2018.

Vincent

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Tittarna rasar mot TV4 efter elaka incidenten i Farmen: ”Fattar inte att det är tillåtet”

LÄS OCKSÅ: Gravidlyckan i Farmen – flickvännens krav på deltagaren: ”Aldrig igen”

FOTO: Ibl, TV4

SENASTE NYTT!