Farmen-Peter Bysells nya ord om relationen med Johanna

Efter gravidavslöjandet – Johannas stora kärlekslycka genom Farmen-Peter

Johanna Ågren och Peter Bysell lärde känna varandra under inspelningen av Farmen 2020. Nu berättar Peter om känslorna för vännen.
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen
Slå på ljud

Årets säsong av Farmen är över sedan ett par månader tillbaka och det blev en rejält dramatisk sådan. Det paktades som aldrig förr och intrigerna avlöste varandra. På grund av de tydliga grupperingarna uppstod flera bråk – men även en hel del vänskap.

Några deltagare som verkligen fann varandra i Farmen 2020 är Johanna Ågren, 30, och Peter Bysell, 41. Efter inspelningen av programmet har de fortsatt hålla god kontakt och i en intervju med Hänt berättade Johanna tidigare i år att hon och Peter mer eller mindre har daglig kontakt.

Vänskapen med Peter Bysell har medfört en hel del lycka för Johannas Ågrens del. Hon träffade nämligen sin nuvarande pojkvän Filip tack vare sin Farmen-kompis. Samtidigt som programmet visades på TV4 avslöjade Johanna att hon och Filip väntar sitt första barn.

– Hade jag inte varit med i Farmen och träffat Peter så hade jag inte träffat Filip som nu ska bli pappa, sa Johanna till Hänt vid tillfället.

Johanna Ågren om graviditeten

Den senaste tiden har Johanna Ågren och pojkvännen haft fullt upp med att förbereda sig inför bebisens ankomst. I ett inlägg på Instagram berättade Johanna nyligen att hon knappt har förstått att hon snart ska bli mamma.

”Det känns så obeskrivligt, lite läskigt, helt underbart, spännande, magiskt och så självklart att den här tjejen… Ska bli Mamma!”, skrev Johanna till en bild på sig själv.

I kommentarsfältet undrade flera följare om hon ska bli mamma till en son eller dotter men Farmen-profilen har valt att inte avslöja detta för följarna.

Peter och Johannas relation idag

Peter och Johanna har flera gånger de senaste månaderna lagt upp inlägg på Instagram där de umgås med varandra och andra deltagare från Farmen 2020.

I ett nytt inlägg berättar Peter att hans vänskap med Johanna Ågren är så pass stark att han ser henne som en syster.

”Idag fyller bästa syrran 30 år. Stort grattis på din dag Johanna Ågren. Hoppas gubben skämmer bort sig”, skriver Peter Bysell intill en bild på han själv och födelsedagsbarnet.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN