Farmen-Peter Bysell om relationen till Familjen annorlunda-Mirka

Farmen-Peter om okända relationen till Familjen annorlunda-Mirka

Peter Bysell från Farmen och Mirka Norrström från Familjen annorlunda har funnit varandra, om man kikar i kommentarsfälten på deras på Instagram-konton.
Nu berättar Peter och Mirka om relationen.
Farmen-Peter Bysell om relationen till Familjen annorlunda-Mirka Norrström
Slå på ljud

Peter Bysell var en av deltagarna i årets säsong av Farmen som klarade sig långt i tävlingen. Tillsammans med Fredrik Andersson, Sofie Hodén och Johanna Ågren slogs han om en vinst, men till slut var det Sofie som kammade hem det hela.

Men Peter Bysell behövde inte vara ledsen för det. Efter inspelningarna fick han fina relationer till de andra deltagarna. Johanna Ågren är en av dem han kommit nära. Johanna träffade sin nuvarande partner Filip, som hon idag väntar barn med, genom Peter.

När Johanna fyllde år gratulerade Peter henne med ett inlägg på Instagram, där han kallade henne för syster.

”Idag fyller bästa syrran 30 år. Stort grattis på din dag Johanna Ågren. Hoppas gubben skämmer bort dig”.

Peter Bysells kärleksliv

Peters egna kärleksliv är inte lika sprudlande som vännen Johannas. Han har nyligen tagit sig igenom en skilsmässa, den gick igenom under inspelningarna av Farmen.

– Skilsmässan gick igenom under Farmen. När jag kom tillbaka hade alla papper gått igenom. Då var jag skild. Nu har vi varit ifrån varandra i två år, har Peter tidigare berättat för Hänt plus.

Men han hintade då också om att han träffat en ny intressant tjej, men mycket mer än så ville han inte säga.

Relationen till Mirka Norrström

En annan ny relation som nu finns i Peters liv är till 13-barnsmamman Mirka Norrström, känd från Familjen annorlunda. Den senaste tiden har Peter och Mirka både gillat och kommenterat varandras inlägg på Instagram.

När Hänt når Peter berättar han om relationen till Mirka.

Tycker hon är en trevlig och vettig person och vi skriver lite ibland”, skriver han.

Och Mirka har samma sak att säga om Peter.

Vi har ingen relation till varandra och känner inte varandra så. Han känns vara en trevlig och vettig person helt enkelt”, förklarar Mirka i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Tv4, T

FRÅN FÖRSTASIDAN