LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen bakom Farmen-Pers val – okända samtalet med Ronja: ”Hon hade..”

10 mar, 2024 
Linn Seipel
farmen per ronja
I kvällens avsnitt av Farmen tvingas Ronja lämna, efter att ha förlorat mot Tim i Tinget.
Nu talar Per ut om varför han valde henne som förste kämpe.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Jennifer om sexet i Farmen: ”Lyxrunk”Brand logo
Farmen-Jennifer om sexet i Farmen: ”Lyxrunk”

Farmen 2024 lider mot sitt slut, och årets säsong har inte lämnat någon besviken vad det gäller intriger och dramatik. En av tittarfavoriterna i år är charterbåtskapten Per Renström, 56, som många tror kommer ta hem hela tävlingen.

Han har verkligen fått visa vad han går under säsongen då han tvingats tävla i Tinget varje vecka – tills nu. Istället hamnade han i position där han kunde skicka två andra dit. Till mångas förvåning valde han att skicka Ronja Lindholm, 25, som han verkligen kommit nära under säsongen.

Hänt ringde upp Per för ett snack kring hur tankarna gick.

Sanningen bakom Pers beslut att välja Ronja som förste kämpe

– Hela den här grejen tycker jag är jättejobbigt. Jag tog mitt val då och jag står ju för det, men det hade ju varit mycket lättare för mig att bara tagit piff och puff och sen låtit det var men... Jag ville försöka göra det bästa för Ronja som möjligt och det var det jag tyckte just då, säger Per och fortsätter:

Annons

– Men hon hade den största chansen mot Tim.

Har ni pratat om det här sedan det hände?

– Oh ja, många gånger, skrattar Per och fortsätter:

– Vi är goda vänner men vi är fortfarande oense om hur jag borde ha skött det där. Hon tycker att jag borde ha tagit några andra som förste kämpar. Men hon finner sig i det, det är ju vad det är.

Om du vinner kommer du kompensera Ronja på något sätt då – ekonomiskt?

– Nej, nej.

Farmen-Per om detaljen i Ronjas utröstning – hade kunnat förhindras

Per berättar vidare att även om det inte kändes bra, så tror han inte att det hade kunnat bli på något annat vis. Däremot märkte han i efterhand att om hon hade tänkt lite annorlunda i tävlingen, så hade hon vunnit.

– Jag hade kunnat valt vad hon hade gjort, men jag tror att det hade blivit samma resultat, tyvärr, berättar Per och fortsätter:

– Jag gick och kollade på den där stocken sen. Hade hon fortsatt att hugga den i det första hugget som hon gjorde, då hade hon vunnit mot Tim. Jag kollade det där sen efter tävlingen. Hade hon bara slagit en gång till med yxan, alltså inte tagit loss yxan, utan bara slagit hugget igen, så hade hon vunnit. Det är små marginaler.

FOTO: TV4

Annons