Farmen-Johanna Ågren avslöjar könet på sin bebis

Johanna Ågren i Farmen 2020

I september blir Johanna Ågren och pojkvännen Filip Janzon föräldrar för första gången.
Nu avslöjar Farmen-profilen könet på bebisen i magen.
– Kan knappt vänta, skriver hon på Instagram.

Johanna Ågren, 30, tog sig långt i årets säsong av Farmen. Hon lyckades dock inte ta hem vinsten men gick för den delen inte hem lottlös. Hon fann nämligen flera nya vänner i realitysåpan och har fortsatt umgås med flera av dem långt efter att kamerorna slocknat.

Den person som Johanna kom närmst under sin tid i Farmen 2020 är Peter Bysell, 41. Medan Johanna tog sig hela vägen till finalen och landade på en andra plats fick Peter nöja sig med en hedrande fjärde plats efter att ha förlorat i semifinalen.

Att ha varit varandras konkurrenter i programmet verkar dock inte ha påverkat vänskapen alls eftersom Peter och Johanna setts umgås flitigt efter inspelningarna.

Så träffades Farmen-Johanna och Filip

Strax efter sin medverkan i Farmen hittade Johanna Ågren sin stora kärlek i livet, nämligen Filip Janzon. Filip och Johanna träffades faktiskt genom Peter Bysell, vilket hon avslöjade i en intervju med Hänt tidigare i år.

Det dröjde inte lång tid förrän Johanna och Filip kom med den glädjande nyheten att de väntar barn.

– Hade jag inte varit med i Farmen och träffat Peter så hade jag inte träffat Filip som nu ska bli pappa, har Johanna Ågren tidigare sagt till Hänt.

Sedan dess har Johanna och Filip haft fullt upp med att förbereda inför bebisens ankomst och förlossningen, som beräknas kicka igång i september.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Johanna Ågren avslöjar bebisens kön

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Johanna att hon och pojkvännen nu har tagit reda på bebisens kön. Farmen-profilen avslöjar att de ska bli föräldrar till en son.

”De här två ska bli föräldrar till en..liten POJKE! Kan knappt vänta och vi älskar den livliga lille rackaren så mycket redan!”, skriver Johanna Ågren intill en bild på sig själv och Filip.

I kommentarsfältet väller gratulationerna in och en person som verkar lite extra exalterad är Farmen-kompisen Peter Bysell, som har lämnat ett par röda hjärt-emojis.

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!